Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Akvarij Aquatlantis Advance LED 60+ (68 L), črn - 60 x 30 x 38 cm
 2. Ni na zalogi
   
  Aquatlantis

  Akvarij Aquatlantis Advance LED 60+ (68 L), črn - 60 x 30 x 38 cm

  Praktičen in funkcionalen akvarijski komplet, ki ga odlikujejo minimalistične linije. Primeren je tako za začetnike, ki se z akvaristiko šele spoznavajo, kot tudi za izkušene akvariste, zagotavlja odličen habitat. Opremljen je z najnovejšo LED tehnologijo.

  • Primeren za začetnike
  • Opremljen z sodobno LED tehnologijo
  • Odličen filtrirni sistem
  • Vključena črpalka in grelec
  ID 32094 Podroben opis
  136.9
  Cena136,90 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 134,16 €
  Bonus na kartico vsaj 2,74 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči

  Možen le lasten prevzem

Advance LED 60+ je preprost in zelo funkcionalen akvarijski komplet, narejen iz najkvalitetnejšega stekla, ki med drugim zagotavlja optimalne pogoje za življenje rib in rastlin. Je izredno enostaven za uporabo, zato je odličen za začetnike. Poseben poudarek je namenjen najnovejši LED osvetlitvi, ki nudi odlične pogoje za uspevanje  vodnih organizmov. 

Akvarij Advance LED 60+ vključuje:

 • LED osvetlitev (pribl. 6 W): varen in varčen način osvetlitve akvarija, ki pomaga vzpostaviti primerne pogoje za rast in razvoj rastlin in živali. Ker je pod zelo nizko električno napetostjo, je rokovanje z njim popolnoma varno.
 • Dva MINI BIOBOX®2 filtrirna sistema: filtrirni sistem zagotavlja učinkovito čiščenje akvarija in ohranja odlične pogoje dlje časa. Skrbi za biološko, kemično in mehansko filtracijo v celotnem akvariju (tako na gladini kot na dnu). Primerna je za vs eakvarije do 80 litrov. Sistem vključuje EasyFlux 300 vodno črpalko in štiri EasyBox filterne vložke. vsenuje tudi grelec EasyKlim z močjo 75 W.
 • BIOBOX®2 filtrirni sistem, ki je primeren za akvarije do 250 litrov. Ima odlično biološko, kemijsko in mehansko sposobnost filtriranja vode. Vodo uspešno očisti in izloči nečistoče, ki bi lahko bile škodljive organizmom v akvariju. BIOBOX®2 vključuje črpalko Easy Flux 600, EasyKlim 200 grelec (100 W) in štiri EasyBox filtrirna polnila, velikosti S in L. Vzdrževanje filtrirnega sistema je popolnoma varno in zelo enostavno.

 • EasyBox polnila: vključena so štiri filtrirna polnila, velikosti XS velikosti. EasyBox Fiber XS - vata služi kot »predfilter« in je namenjena prestrezanju manjših nečistoč v vodi.EasyBox Coarse Foam XS– groba goba je prav tako namenjena mehanskemu filtriranju in intenzivnemu razkrajanju nečistoč. EasyBox Aquaclay XS – glinene kroglice je naraven material s porozno površino, ki ustvarja odlične pogoje za razvoj kolonij koristnih bakterij. Zadnje polnilo EasyBox Activated Carbon XS – aktivno oglje odstranjuje organske nečistoče, ki so raztopljene v vodi, neprijetne vonjave in toksine. Vsa filtrirna polnila zagotavljajo visoko učinkovitost pri filtriranju.

Dimenzije: 60 x 30 x 38 cm; drži do 68 litrov

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.