Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Brezplačna dostava nad 39€
 1. Akvarij Aquatlantis Aquadream LED 80 (108 L), črn - 80 x 30 x 45 cm
 2. Omarica gratis
  Ni na zalogi
   
  Aquatlantis

  Akvarij Aquatlantis Aquadream LED 80 (108 L), črn - 80 x 30 x 45 cm

  Preprost in eleganten akvarijski komplet, odličen za ustvarjanje različnih vodnih habitatov. Poudarek je na LED osvetlitvi, ki nudi idealne pogoje za vzgojo vodnih rastlin.

  • Omogoča idealne pogoje za življenje vodnih organizmov
  • Najnovejši LED sistem osvetlitve z zelo nizko porabo energije
  • Odličen filtrirni sistem
  • Vključena vodna črpalka in grelec
  ID 32098 Podroben opis
  199.9
  Cena199,90 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 195,90 €
  Bonus na kartico vsaj 4,00 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči

  Možen le lasten prevzem

Aquadream 80 je funkcionalen in na videz zelo privlačen akvarij, s katerim lahko enostavno vzpostavite pogoje za nastanek primernega vodnega okolja, v katerem bodo vodni organizmi lepo uspevali. Primeren je tudi za začetnike, saj je njegova uporaba zelo enostavna. Akvarij je rezultat preprostega pristopa in visokokvalitetnih izdelkov Aquatlantis, ki so se združili v tem unikatnem akvariju. Akvarij vsebuje najnovejši sistem LED osvetlitve, ki je varčna z energijo in ne segreva vode.

Akvarij vključuje:

 • Sistem LED osvetlitve (pribl. 16 W): najnovejši sistem LED osvetlitve, z visoko močjo in deluje na zelo nizki električni napetosti. Zagotavlja nizko porabo energije in ima dolgo življenjsko dobo. Vse te prednosti ribam zagotavljajo tudi idealne življenjske pogoje.

 • BIOBOX®2 filtrirni sistem, ki je primeren za akvarije do 250 litrov. Ima odlično biološko, kemijsko in mehansko sposobnost filtriranja vode. Vodo uspešno očisti in izloči nečistoče, ki bi lahko bile škodljive organizmom v akvariju. BIOBOX®2 vključuje črpalko Easy Flux 600, EasyKlim 200 grelec (100 W) in štiri EasyBox filtrirna polnila, velikosti S in L. Vzdrževanje filtrirnega sistema je popolnoma varno in zelo enostavno.

 • EasyBox polnila: vključena sta dve filtrirni polnili S velikosti in dve polnili velikosti L. EasyBox Fiber L - vata služi kot »predfilter« in je namenjena prestrezanju manjših nečistoč v vodi. EasyBox Coarse Foam L– groba goba je prav tako namenjena mehanskemu filtriranju in intenzivnemu razkrajanju nečistoč. EasyBox Aquaclay S – glinene kroglice je naraven material s porozno površino, ki ustvarja odlične pogoje za razvoj kolonij koristnih bakterij. Zadnje polnilo EasyBox Activated Carbon S – aktivno oglje odstranjuje organske nečistoče, ki so raztopljene v vodi, neprijetne vonjave in toksine. Vsa filtrirna polnila zagotavljajo visoko učinkovitost pri filtriranju.

DIMENZIJE: 80 x 30 x 45 cm

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.