Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Brezplačna dostava nad 39€
 1. Akvarij/mizica Aquarlantis Aquatable, beljen hrast - 100 x 63 x 51,5 cm
 2. Ni na zalogi
   
  Aquatlantis

  Akvarij/mizica Aquarlantis Aquatable, beljen hrast - 100 x 63 x 51,5 cm

  Čudovita mizica, v kateri se skriva osupljiv akvarij, je odlična izbira za dekoracijo vašega doma.

  • Vključen sistem LED osvetlitve
  • Odličen filtrirni sistem
  • Drseč pokrov
  ID 32119 Podroben opis
  899.9
  Cena899,90 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 881,90 €
  Bonus na kartico vsaj 18,00 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči

  Možen le lasten prevzem

Mizica Aquatable združuje znanje o notranjem oblikovanju in akvaristiki. Rezultat tega vzajemnega sodelovanja je čudovita, moderna mizica, v kateri se skriva neverjeten akvarij. Njegovo ohišje je narejeno iz trdnega aluminija, ki ni lep lep na pogled, ampak akvariju zagotavlja tudi trdnost in stabilnost. Opremljen je s sodobono LED tehnologijo, ki zagotavlja lepo svetlobo, nizko porabo in idealne pogoje za uspevanje vodnih organizmov. Ima drseč pokrov, ki omogoča enostaven dostop do notranjosti akvarija. Ima tudi odprtino za hranjenje. Pokrov akvarija je v celoti snemljiv in enostaven za odpiranje, kar naredi akvarij še bolj dostopen.

Akvarij Aquatable vključuje:

 • Dve LED luči (vsaka pribl. 28 W): varen in varčen način osvetlitve akvarija, ki pomaga vzpostaviti primerne pogoje za rast in razvoj rastlin in živali. Ker je pod zelo nizko električno napetostjo, je rokovanje z njim popolnoma varno.
 • BIOBOX®2 filtrirni sistem: filtrirni sistem zagotavlja učinkovito čiščenje akvarija in ohranja odlične pogoje dlje časa. Skrbi za biološko, kemično in mehansko filtracijo v celotnem akvariju (tako na gladini kot na dnu). Primerna je za vse akvarije do 80 litrov. Sistem vključuje EasyFlux 900 vodno črpalko in štiri EasyBox filtrirne vložke, velikosti S in L. Vsebuje tudi grelec EasyKlim z močjo 200 W.
 • EasyBox vložki: vključeni so štirje filtrirni vložki velikosti XS. Vložki EasyBox Fiber služijo pre-filtriranju in so namenjeni prestrezanju manjših onesnaževalcev vode. Vložki EasyBox Coarse Foam so prav tako namenjeni pre-filtriranju in intenzivno razkrajajo onesnaževalce. Vložek EasyBox Aqualicy je naraven material s porozno površino, ki ustvarja odlične pogoje za kolonije  bakterij. Zadnji vložek vsebuje EasyBox Activated Carbon odstranjuje organske nesnage, ki so raztopljene v vodi, neprijetne vonjave in toksine. Vsi filtrni vložki so visoko učinkoviti pri filtriranju.

Dimenzije: 100 x 63 x 51,5 cm ; drži do 324 litrov

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.