Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Aquael akvarij Aqua 4 Family LT 80 (112 l) - 80 x 35 x 40 cm
 2. Ni na zalogi
   
  Aquael

  Aquael akvarij Aqua 4 Family LT 80 (112 l) - 80 x 35 x 40 cm

  Akvarijski set za zabavo cele družine!

  • Za sladkovodne habitate
  • Vsebuje vse nujne potrebščine
  • Za izkušene akvariste ali začetnike
  ID 41754 Podroben opis
  145.9
  Cena145,90 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 142,98 €
  Bonus na kartico vsaj 2,92 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči
Akvarijski seti AQUA 4 so namenjeni za ureditev sladkovodnih habitatov. Vključujejo stekleno posodo; izjemno trpežen pokrov izdelan s posebno tehnologijo brizganja, z vgrajeno razsvetljavo in loputo za hranjenje rib; avtomatski grelec; visoko zmogljiv notranji filter in vzorce hrane za ribe.

Pokrov preprečuje, da bi ribe skakale iz akvarija, zmanjšuje izhlapevanje vode in izgubo toplote. Osvetlitvena enota vgrajena v pokrov, je sestavljena iz edinstvenih LEDDY TUBE modulov in predstavlja najnovejšo LED tehnologijo osvetljevanja s spektrom, ki je podoben naravni dnevni (sončni) svetlobi. Zaradi tega omogoča optimalne pogoje za rast rastlin in poudarja naravno obarvanost rib. Modul LEDDY TUBE oddaja več svetlobe kot navadne fluorescentne luči in porabi približno pol manj energije. Za razliko od fluorescentnih luči, teh ni treba pogosto menjati. V kompletih AQUA 4 FAMILY in AQUA 4 HOME je predvidena možnost namestitve enega, dveh ali celo treh dodatnih svetlobnih modulov, odvisno od potreb uporabnika.

Pokrov je opremljen s sistemom Smart Open, ki omogoča enostavno dviganje pokrova, zato za odpiranje niso potrebni tečaji in opore. Voda, ki kondenzira se zbira in vrača nazaj v akvarij. Na zadnji strani pokrova so posebni žlebovi, za lažji izrez odprtin za namestitev visečega filtra

Zahvaljujoč preizkušenim tehnološkim rešitvam, temeljitemu izboru izdelkov v kompletih in enostavni uporabi so seti AQUA 4 idealni tako za izkušene uporabnike kot tudi popolne začetnike.

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.