Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Aquael Aqua Jet PFN črpalka za ribnik 5500
 2. Zadnji kos
   
  Aquael

  Aquael Aqua Jet PFN črpalka za ribnik 5500

  ID 30830 Podroben opis
  106.9
  Cena106,90 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 104,76 €
  Bonus na kartico vsaj 2,14 €

30830

Aquael črpalka za ribnik Aquajet PFN 5500 (N)

PFN črpalke za vodnjake so namenjene črpanju in filtriranju vode v vodnjakih, kaskadah, vodnih vrtovih, vrtnih ribnikih in hišnih bazenih.

Zelo učinkovita črpalka PFN 5500 je namenjena črpanju in filtriranju vode v vodnjakih, kaskadah, vodnih vrtovih, vrtnih ribnikih in hišnih bazenih. Uspešno jo lahko uporabljate tudi v drugačnih pogojih, npr. pri vrtnarjenju, v gospodinjstvu in na kmetiji, v ribogojnicah in za vzrejo drugih živali, na gradbiščih itd. Odporna je tudi proti vplivom morske vode.
Keramična os rotorja je praktično neuničljiva – se ne obrabi in zagotavlja dolgo življenjsko dobo črpalke. Slednja je lahko potopljena v vodo, ali nameščena izven tanka.
V primeru, da deluje v nenormalnih pogojih (npr. če je blokiran rotor, ali je dotok / odtok zamašen z nečistočami): vgrajeno toplotno prekinjalo črpalko odklopi z omrežja; črpalka se samodejno vklopi šele, ko se ohladi.
Upoštevajoč relativno majhne dimenzije je črpalka sorazmerno zelo učinkovita in visoko dvigne vodo. Konstrukcija črpalke je preprosta, zato je ravnanje z njo enostavno.

Deluje z močjo 68 W in v eni uri prečrpa 5500 litrov vode.

Navodila za uporabo: klik

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.