040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Aquatlantis Style 120, črn - 120 x 40 x 45 cm
 2. Ni na zalogi
   
  Aquatlantis

  Aquatlantis Style 120, črn - 120 x 40 x 45 cm

  Akvarij, ki bo navdušil tako začetnike, kot tudi izkušene akvariste, saj je vsestransko uporaben. Zelo lep, moderen dizan bo polepšal dom.

  • Zelo sodoben, estetski dizajn
  • Primeren tako za začetnike, kot tudi izkušene
  • Volumen 216 L
  • Vključena črpalka za vodo, grelnik, LED osvetlitev in filtrirni sistem in vložki za filtre
  ID 32111 Podroben opis
  329.9
  Cena329,90 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 323,30 €
  Bonus na kartico vsaj 6,60 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči

  Možen le lasten prevzem

Style LED je izjemno eleganten in uporaben. Primeren je tako za začetnike kot tudi za poznavalce akvaristike. Čudovita oblika z sodobno LED osvetljavo ustvarja fascinantno okolje za vaše vodne rastline in ribe. 

Akvarij Style LED 120 vključuje:

 • LED osvetlitev : varen in varčen način osvetlitve akvarija, ki pomaga vzpostaviti primerne pogoje za rast in razvoj rastlin in živali. Ker je pod zelo nizko električno napetostjo, je rokovanje z njim popolnoma varno.
 • BIOBOX®2 filtrirni sistem: filtrirni sistem zagotavlja učinkovito čiščenje akvarija in ohranja odlične pogoje dlje časa. Skrbi za biološko, kemično in mehansko filtracijo v celotnem akvariju (tako na gladini kot na dnu). Primerna je za vse akvarije do 250 litrov. Sistem vključuje EasyFlux 600 vodno črpalko in štiri EasyBox filterne vložke, velikosti S in L. Vsebuje tudi grelec EasyKlim z močjo 150 W.
 • EasyBox vložki: vključeni so štirje filtrirni vložki velikosti S in L. Vložki EasyBox Fiber L služijo pre-filtriranju in so namenjeni prestrezanju manjših onesnaževalcev vode. Vložki EasyBox Coarse Foam L so prav tako namenjeni pre-filtriranju in intenzivno razkrajajo onesnaževalce. Vložek EasyBox Aqualicy S je naraven material s porozno površino, ki ustvarja odlične pogoje za kolonije  bakterij. Zadnji vložek vsebuje EasyBox Activated Carbon S odstranjuje organske nesnage, ki so raztopljene v vodi, neprijetne vonjave in toksine. Vsi filtrni vložki so visoko učinkoviti pri filtriranju.

Dimenzije: 120 x 40 x 45 cm ; drži do 216 litrov

Steklenih akvarijev iz varnostnih razlogov ne pošiljamo po pošti. Ob naročilu vam akvarij po dogovoru dostavimo v vam najbližjo poslovalnico Mr.Pet - seznam poslovalnic: KLIK

Za več informacij pišite na info@mrpet.si

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.