Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Brezplačna dostava nad 39€
 1. Beaphar Kalk tablete za pse z minerali - 180 tablet
 2. Zadnji kos
   
  Beaphar

  Beaphar Kalk tablete za pse z minerali - 180 tablet

  Okusne tablete z jetri, ki vsebujejo vsa pomembna hranila kot sta kacij in vitamin-A.

  • izboljšuje gostoto in trdnost kosti in zob
  • Podpira zdravo telesno kondicijo
  • Vsebuje tudi vitamin-D3
  • Okus jeter
  • Idealno razmerje kalcija in fosforja 
  ID 32570 Podroben opis
  6.79
  Cena6,79 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 6,65 €
  Bonus na kartico vsaj 0,14 €

Slastni priboljški, ki skrbijo za dobro počutje vašega psa. Vsebujejo slastna jetra, ki naredijo prehransko dopolnilo še bolj okusno. Vsebujejo vse zelo pomembne vitamine, kot sta vitamin-A in D3, ki so pomembni za brezhibno delovanje organizma. Z dodajanjem priboljškov k hrani zagotavljate psu optimalno telesno stanje. Vitamin D3 je pomemben pri ohranjanju idealne strukture kosti, saj pospešuje absorpcijo in izkoristek kalcija. Vitamin-A prispeva k ohranjanju zdrave kože in sijočega kožuha. Oba pa podpirata naravno odpornost psa.

Vsebost kalcija v prehranskem dodatku je prilagojen ravni fosforja in zagotavlja idealno razmerje, tj. 1,5:1. Ravnovesje mineralov je še zlasti pomembno, pri ohranjanju zdravja urinarnega trakta .Predvsem je dodatek namenjen psom, ki se hranijo samo s kuhano hrano, saj pri kuhani hrani kalcija praviloma manjka.

Beaphar je podjetje, ki svojo strast do hišnih ljubljenčkov s pridom uporablja v proizvodnji svojih izdelkov že 70 let! V tem času so razvili in proizvedli proizvedli veliko inovativnih farmacevtskih sredstev, izdelkov za zdravo življenje in izdelkov za nego ljubljenčkov, pri čemer so vedno skledili cilju: ponuditi kvalitetne izdelke po zmerni ceni, ki bodo skrbeli za blaginjo hišnih ljubljencev. Zavedajo se, da si vsi ljubljenčki zaslužijo le najboljše, zato ponujajo izdelke za vse - od mačk in psov, pa vse do glodavcev, ptic in plazilcev.

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.