Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Beeztees palica z ogledalom za papige - 13 x 7,5 cm
 2. Zadnji kos
   
  Beeztees

  Beeztees palica z ogledalom za papige - 13 x 7,5 cm

  Palica z ogledalom bo navdušila ptico in ji delala družbo v vaši odsotnosti.

  • Enostavna namestitev
  ID 32466  1 ocenPodroben opis
  3.59
  Cena3,59 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 3,52 €
  Bonus na kartico vsaj 0,07 €
  Zadnji kosDostava v 3h
  Zaloga po poslovalnicah

Ptice so zelo družabne živali in potrebujejo veliko razvedrila. V nasprotnem primeru lahko zapadejo v malodušje, zaradi katerega si lahko tudi izkljuvajo perje. Za to je pomembno, da ptici kletko opremimo z različnimi igračami, ki jo bodo zamotile tudi v času vaše odsotnosti. Odlična rešitev so tudi ogledala, ki ptico resnično razveseljijo. Ko zagledajo svoj odsev, v njem ne prepoznajo sebe, ampak v njem vidijo drugo prtico, ki se je z njo pripravljena pogovarjati. Papagaji pre dogledalom lahko preživijo ure in ure in se med te,m neznansko zabavajo.

Ogledalo Buzztees je zelo enostavno za namestitev in obroblejeno z okvirjem v živi barvi, ki naredi ogledalo ptici še bolj privlačno.

Predstavljamo  va,m znamko BezzTees, ki je specializirana v proizvodnjo igrač in dodatne opreme za hišne ljubljenčke. Odraz njihove uspešnosti pa je najbolj zadovoljno, zdravo in varno življenje štirinožnega prijatelja. To je bilo njihovo poslanstvo več kot 45 let, zato ker tako kot vi, želijo vašim živalim ponuditi kar najboljše.

Imajo široko ponudbo izdelkov za mačke, pse, gldalce, ribe in ptice. V njej najdete vse; od igrač do izdelkov za nego.

Njihova glavna vodila so:

INOVATIVNOST: Vsak dan se izumijo, izboljšajo in oblikujejo novi izdelki za ljubljenčke, ki vedno znova pozitivno presenečajo kupce.

IZVIRNOST: Vsi izdelki Buzztees so noekoliko drugačni na čisto svoj način. Na ta način zadostijo potrebam tudi najizbirčnejših kosmatincev in več kot milijonom ljubljencev po vsem svetu.

AKTIVNOST: aktivnost s psi je izredno pomembna in koristna tako za lastnika .

ZABAVA: Zabava je nekaj najboljšega v življenju! S tem namenom v Buzztees svojo ponudbo razširjajo, izboljšujejo in posodabljajo svoje izdelke. Vse z namenom ponuditi preprosto najzabavnejše in najboljše izdelke za vašega kosmatinca.

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  5.00   1 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.