040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Beezteez posoda za brikete Curver - 54 l
 2.  
  Beeztees

  Beezteez posoda za brikete Curver - 54 l

  Velika posoda za shranjevanje pasjih briketov.

  • Velikost 54 litrov
  • Priročno shranjevanje briketov
  • Priložena merilna posodica
  ID 32808 Podroben opis
  52.99
  Cena52,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 51,93 €
  Bonus na kartico vsaj 1,06 €

Kot bo vedel vsak lastnik, ki svojega kužka hrani s suho hrano, je brikete potrebno posebej shranjevati v neprodušnem prostoru. V nasprotnem primeru kaj kmalu izgubijo svoj vonj, zato pa so za izbirčne kužke manj privlačni. 

Posoda za shranjevanje briketov Beeztees Curver je velika in lepa na pogled, na vrhu pa ima dve loputi različnih velikosti, ki se neprodušno zapreta. Priložena je tudi manjša posodica z ročajem za zajemanje briketov.

Predstavljamo vam znamko Bezztees, ki je specializirana v proizvodnjo igrač in dodatne opreme za hišne ljubljenčke. Odraz njihove uspešnosti pa je najbolj zadovoljno, zdravo in varno življenje štirinožnega prijatelja. To je bilo njihovo poslanstvo več kot 45 let, zato ker tako kot vi, želijo vašim živalim ponuditi kar najboljše.

Imajo široko ponudbo izdelkov za mačke, pse, glodavce, ribe in ptice. V njej najdete vse; od igrač do izdelkov za nego.

Njihova glavna vodila so:

INOVATIVNOST: Vsak dan se izumijo, izboljšajo in oblikujejo novi izdelki za ljubljenčke, ki vedno znova pozitivno presenečajo kupce.

IZVIRNOST: Vsi izdelki Beeztees so nokoliko drugačni na čisto svoj način. Tako zadostijo potrebam tudi najizbirčnejših kosmatincev in več kot milijonom ljubljencev po vsem svetu.

AKTIVNOST: Aktivnost s psi je izredno pomembna in koristna tako za lastnika.

ZABAVA: Zabava je nekaj najboljšega v življenju! S tem namenom v Beeztees svojo ponudbo razširjajo, izboljšujejo in posodabljajo svoje izdelke. Vse z namenom ponuditi preprosto najzabavnejše in najboljše izdelke za vašega kosmatinca.

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.