040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Bentonix posip za mačje stranišče, citrus - 5 kg
 2.  
  Professional Pets

  Bentonix posip za mačje stranišče, citrus - 5 kg

  Kakovostni pesek Bentonix z vonjem citrusa, iztrebke formira v kompaktne kepe in preprečuje neprijetni vonj.

  • Iz 100% naravnega materiala
  • Odišavljen s svežim vonjem citrusa
  • Hitra absorpcija vonja in vlage
  • Izredno varčen
  ID 28006 Podroben opis
  4.79
  Cena4,79 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 4,69 €
  Bonus na kartico vsaj 0,10 €

Tako čiste živali kot so mačke pričakujejo od svojih lastnikov redno čiščenje mačjega stranišča. Pri tem je zelo pomembno, da uporabite kar se da kvaliteten pesek.

Bentonix pesek je odlična izbira za vse lastnike mačk, ki želijo svoji mački omogočiti kvaliteten, dobro vpojen in naraven posip. Narejen je iz 100% naravnega glinenega materiala bentona, ki neverjetno hitro absorbira tekočino in vonj. Zaradi svoje zrnatosti se tačk ne oprijema in poskrbi, da mačka posipa ne raznosi po stanovanju. Iztrebki se sprimejo v suhe sprimke, ki so zelo enostavni za odstranjevanje - odstanite lahko tudi najmanjše grudice. Sprimki se ne lepijo ob steno mačjega stranišča, kar še dodatno povečuje higieno stranišča. Je varčnejši od ostalih mačjih posipov, saj pri Bentonixu odstranjujete le grudice in ni potrebna menjava celotnega peska. Pesek tudi absorbira vonj, kar preprečuje kakršen koli smrad iz mačjega stranišča.

NAVODILA ZA UPORABO

Izpraznite obstoječo posodo za mačje stranišče in jo temeljito sperite pod tekočo vodo ter posušite. Nato vanjo natresite Bentonix mačji posip. Prepričajte se, da v posodi vsaj 5-6 cm debeline posipa. Če posip uporabljate prvič, vam svetujemo, da novemu dodate majhno količino starega. Tako se bo vaš maček lažje navadil na nov posip. Dnevno odstranjujte strjene iztrebke z lopatko za posip in nežno premešajte posip. Po potrebi dodajte še nekaj svežega posipa, tako da ohranite konstantno raven le tega v posodi.

NAMIG: Posodo za mačje stranišče postavite na podlogo, saj bodo tako morebitni odpadli delci posipa ostali na njej in se ne bodo raznosili po hiši. Posodo za mačje stranišče je priporočljivo oprati vsaj enkrat mesečno.

OPOZORILO

Mačji posip Bentonix lahko odvržete med gospodinjske in biološko razgradljive odpadke, v skladu z lokalnimi predpisi. Ne mečite posipa v straniščno školjko! Po vsakem čiščenju mačjega stranišča si temeljito sperite roke.

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.