040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. BioSand Agglomerane posip za mačje stranišče - 10 kg
 2.  
  BioSand

  BioSand Agglomerane posip za mačje stranišče - 10 kg

  Posip, ki je v celoti narejen iz najkakovostnejšega bentonita, ki iztrebke učinkovito spremeni v kompaktne, suhe sprimke, ki so enostavni za odstranjevanje in podaljša rok trajanja posipa.

  • Iz kvalitetnega bentonita
  • Izsuši iztrebke
  • Formira sprimke, ki so enostavni za odstranjevanje
  • Dolg rok trajanja
  ID 8878 Podroben opis
  5.35
  Cena5,35 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 5,24 €
  Bonus na kartico vsaj 0,11 €

Mačkam je higiena izredno pomembna. Tako kot je pomembno, da imajo vedno snežno čist kožušček, je izrednega pomena tudi higiena njihove okolice. Poseben poudarek velja nameniti tudi higieni mačjega stranišča, ki mora biti vedno čisto, urejeno in brez neprijetnega vonja.

Odlična rešitev je izredno vpojen material bentonit, ki je popolnoma nestrupen in izredno prijazen mačkini koži in dlaki. Posip iztebek izsuši in ga formira vv kompakten sprimek, ki je enostaven za odstranjevanje. Na ta način je odstranjevanje iztrebkov enostavnejše, vzdrževanje higiene mačjega strabišča pa je lažje kot kadar koli.

NAVODILA ZA UPORABO

Izpraznite obstoječo posodo za mačje stranišče in jo temeljito sperite pod tekočo vodo ter posušite. Nato vanjo natresite BioSand mačji posip. Prepričajte se, da v posodi vsaj 5-6 cm debeline posipa. Če posip uporabljate prvič, vam svetujemo, da novemu dodate majhno količino starega. Tako se bo vaša mačka lažje navadila na nov posip. Strjene iztrebke odstranjujte vsake 2 do 3 dni, medtem ko je menjanje celotnega posipa priporočljivo vsakih 10 do 15 dni.

NAMIG

Posodo za mačje stranišče postavite na podlogo, saj bodo tako morebitni odpadli delci posipa ostali na njej in se ne bodo raznosili po hiši. Posodo za mačje stranišče je priporočljivo oprati vsaj enkrat mesečno. Če je mačje stranišče postavljeno na mestu, kjer je talno gretje, priporočamo da podstavite izolativno podlago, leseno ploščo ali stiropor. Včasih mačke nerade menjavajo higienske posipe, zato priporočamo, da novo vrsto posipa vedno postopno mešate med star posip.

Velikost granul: 1 - 5 mm

Absorbcija vlage: > 100 %

Približna gostota: 1 kg / L

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.