040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Camon praskalnik preproga - 58x49 cm
 2. Zadnji kos
   
  Camon

  Camon praskalnik preproga - 58x49 cm

  Praskalnik v obliki odeje z igračko.

  • Nič več škode na vašem pohištvu
  • Praskalnik in igrača v enem
  • Različne zanimive teksture
  • Pritrjena žogica
  ID 33867 Podroben opis
  15.29
  Redna cena17,99 €Prihranek2,70 € (-15,00%)
  Spletna cena15,29 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 14,99 €
  Bonus na kartico vsaj 0,31 €

Odeja Camon je praskalnik in igrača v enem. Postavite jo lahko na najljubše mesto vaše mačke in jo opazujete pri igri z žogico, brušenju krempljev ali preprosto pri zasluženem počitku.

Camon praskalnik odlikuje dvojna uporabnost: namenjen je brušenju krempljev in spodbuja igro, ter s tem preusmeri pozornost živali in preprečuje uničevanje pohištva, zaves in preprog.

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju. S praskanjem si brusijo kremplje in označujejo svoj teritorij. Praske na pohištvu, preprogah in zavesah so vidni znaki meja mačjega teritorija. Mačke rade označujejo vidna mesta, zato je pomembno, da odkrijete njihovo priljubljeno mesto za praskanje, ter tja postavite praskalnik.

Camon, vodilni dobavitelj produktov za živali, je razvil in izdelal močne in uporabne praskalnike za mačke, ki zadovoljujejo njihove potrebe po praskanju in označevanju, ter s tem zaščitijo vaše pohištvo. Priporočamo uporabo mačje mete v spreju, s katero popršite praskalnik in ga tako ljubljenčku predstavite v še bolj privlačni obliki.

Camon je italijansko podjetje, ki se specializira za izdelavo izdelkov za male živali. Njihovo glavno vodilo je pomoč in skrb za naše ljubljenčke, s čimer dosegajo izjemne rezultate. 

Podjetje žene mlada in entuziastična ekipa, ki razvija nove in inovativne izdelke, ki bliskovito osvajajo trg. Pomembna jim je tudi ekološka nota, saj se trudijo, da so njihovi izdelki prijazni do okolja. 

Zahvaljujoč se njihovi kvaliteti in raznoliki ponudbi, je Camon pomemben na trgu izdelkov za hišne ljubljenčke tako v domači Italiji, kot tudi drugod v Evropi.

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  2.00   1 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.