Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Camon Zero Bugs Pet elektronski repelent za ljudi
 2. Ni na zalogi
   
  Camon

  Camon Zero Bugs Pet elektronski repelent za ljudi

  Elektronski ultrazvočni obesek za ljudi, ki odganja klope in bolhe, primeren za uporabo med športno aktivnostjo in preživljanjem prostega časa v naravi.

  • Ekološko
  • Nestrupeno
  • Učinkovito
  • Brez kemičnih snovi
  • Odporno na vlago
  ID 37855 Podroben opis
  21.99
  Cena21,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 21,55 €
  Bonus na kartico vsaj 0,44 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči

Elektronski obesek je odlična rešitev za odganjanje klopov in bolh med preživljanjem časa v naravi, npr. pri športu, sprehodih, kampiranju, piknikih. Je popolnoma ekološka rešitev, brez kakršnih koli stranskih učinkov. Obesek je popolnoma nestrupen, ne vsebuje nobenih kemičnih snovi in nima vonja.

Ob delovanju oddaja serije ultrazvočnih impulzov, ki so človeku in psu ali mački nezaznavni in neškodljivi, so pa moteči klopom in bolham in jih posledično odganjajo. Obesek morate namestiti na svoja oblačila, lahko ga zataknete npr. za pas ali ga obesite na vrvico. Radij delovanja je do 3m.

Izdelek je testiran pri akreditirani agenciji za elektromagnetne kompatibilnosti in ultrazvočne emisije. Učinkovitost je dokazana s testiranji na Univerzi Camerina, Macerata, Italija. 

Za dodatno zaščito ima ZeroBugsPlus dva mrežasta kanala za oddajanje ultrazvočnih impulzov in tako pokriva smeri naprej, levo, desno in navzdol. Mrežic na obesku ne pokrivajte. 

Uporaba: iz obeska izvlecite rdeč plastičen trak. S tem boste aktivirali litijevo baterijo v obesku. Baterija je nezamenljiva. Za vklop in izklop obeska pritisnite gumb na sredini. Lučka na obesku 5x kratko utripne in tako veste, da je obesek vklopljen. En dolg utrip lučke, pomeni, da je obesek izključen. Življenjska doba baterije je približno 10 mesecev. Če želite preveriti ali obesek še deluje, pritisnite gumb na sredini obeska. Lučka na obesku bo začela utripati, kar pomeni, da obesek oz. baterija še deluje.

Nasvet: Aktivacijo obeska ZeroBugs PET registrirajte na ultrasoundtech.it/active in bodi obveščeni, kdaj okvirno baterija preneha z delovanjem. 

Camon je italijansko podjetje, ki se specializira za izdelavo izdelkov za male živali. Njihovo glavno vodilo je pomoč in skrb za naše ljubljenčke, s čimer dosegajo izjemne rezultate. 

Podjetje žene mlada in entuziastična ekipa, ki razvija nove in inovativne izdelke, ki bliskovito osvajajo trg. Pomembna jim je tudi ekološka nota, saj se trudijo, da so njihovi izdelki prijazni do okolja. 

Zahvaljujoč se njihovi kvaliteti in raznoliki ponudbi, je Camon pomemben na trgu izdelkov za hišne ljubljenčke tako v domači Italiji, kot tudi drugod v Evropi.

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.