040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Cat's Best Green Power - 8 l
 2.  
  Cat's Best

  Cat's Best Green Power - 8 l

  Naraven posip za mačje stranišče z aktivnimi higienskimi perlicami.

  • 100% biorazgradljivo
  • Nase veže neprijeten vonj
  • Ekonomično
  • Tvori čvrste grudice
  ID 33352 Podroben opis
  10.1
  Cena10,10 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 9,90 €
  Bonus na kartico vsaj 0,20 €

Cat's best Green Power je super vpojen, funkcionalen in mehak posip z aktivnimi higienskimi perlicami! Mehak posip, ki je prijeten za nežne mačje šapice, vsebuje aktivne higienske perlice, ki preprečujejo razvoj neprijetnega vonja za dolgotrajno svežino in čistočo mačjega stranišča. 

Odlično vpijanje vonjav:
Cat's Best Green Power s svojo 800% vpojnostjo odlično vpija tako tekočine kot vonjave. Je popolnoma BREZ kemičnih dodatkov in umetnih arom. Muce imajo najraje čist in naraven vonj mačjega posipa Cat's Best Green Power. Naredite sebi in vaši muci uslugo!

Ultra učinkovitost:
Učinkovitost mačjega posipa Cat's Best ÖKO PLUS traja do 3x dlje kot običajni mačji posipi. Izbira Cat's Best Green Power zagotavlja ekonomičnost vaše odločitve. Preizkusite in se prepričajte.Pakiranje lahko traja do 8 tednov.

100% biološko razgradljivo:
Cat's Best Green Power je povsem naraven izdelek, narejen iz obnovljenih naravnih vlaken, brez dodanih kemikalij. Je popolnoma primeren za kompostiranje.

Nasvet:
če je le mogoče uporabite za vsako muco svoj mačji WC, ker so tako muce bolj čiste in pazljive z mačjim posipom, če ga uporabljajo same.

Kako seznanim mojo muco s posipom Cat's Best Green Power?
Pričakovati je, da bo vaša muca sprejela nov mačji posip brez težav. V primeru, da temu ni tako, prieprosto pomešajete Cat's best ÖKO PLUS z vašim dosedanjimn posipom in količino dnevno povečujte, dokler se muca povsem ne privadi le na Cat''s Bets Green Power.

Navodila za uporabo:
V čisti mačji WC vsujte Cat's Best Green Power vsaj do 7cm debeline. Dnevno odstranite le grude in iztrebke, ki jih lahko zavržete v BIO smetnjake, kompostnike ali v domači WC, v katerega lahko zavžete le dnevno količino in ne VEČ ob enkratnem izplakovanju, da preprečite morebitno zamašitev odtokov. Posip po potrebi dosujte.
Mačji WC je priporočljivo povsem izpraniti in očistiti vsaj vsakih 6 tednov (lahko tudi prej, če se razvijejo neprijetne vonjave).

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.