040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Cat's Best Nature Gold - 10 l
 2.  
  Cat's Best

  Cat's Best Nature Gold - 10 l

  Naraven posip za mačje stranišče v obliki majhnih peletov.

  • 100% biorazgradljivo
  • Nase veže neprijeten vonj
  • Ekonomično
  • Se ne oprijema dlake- še posebej primerno za dolgodlake mačke
  ID 24459 Podroben opis
  14.95
  Cena14,95 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 14,65 €
  Bonus na kartico vsaj 0,30 €

Cat's best Nature Gold je super vpojen, funkcionalen mačji posip, ki se grudi v kepe. Oblikovan je pelete, ki so nekoliko težji, kot navaden ekološki mačji posip, zato je še posebej primeren za dolgodlake mačke, saj se ne oprijema dlake in tačk in se ne raznaša izven mačjega stranišča.

Odlično vpijanje vonjav:
Cat's Best Nature Gold vpija vonjave kot noben drugi higijenski posip. Neprijetne vonjave se zelo učinkovito vežejo v kapilare organskih vlaken. Je popolnoma BREZ kemičnih dodakov in umetnih arom. Muce imajo najraje čist in naraven vonj mačjega posipa Cat's Best Nature Gold. Naredite sebi in vaši muci uslugo!

Ultra učinkovitost:
Učinkovitost mačjega posipa Cat's Best Nature Gold traja do 3x dlje kot običajni mačji posipi. Izbira Cat's Best Nature Gold zagotavlja ekonomičnost vaše odločitve. Preizkusite in se prepričajte. 

Se ne sprijema z dlako:
Cat's Best Nature Gold je najboljša izbira za DOLGODLAKE muce, ker se NE prijema na dlako in se ne raznaša izven mačjega WC-ja.

100% biološko razgradljivo:
Cat's Best Nature Gold je povsem naraven izdelek, narejen iz obnovljenih naravnih vlaken, brez dodanih kemikalij. Cat's Best Nature Gold je popolnoma primeren za kompostiranje, saj je v celoti biološko razgradljiv.

Nasvet:
če je le mogoče uporabite za vsako muco svoj mačji WC, ker so tako muce bolj čiste in pazljive z mačjim posipom, če ga uporabljajo same.

Kako seznanim mojo muco za posipom Cat's Best Nature Gold?
Pričakovati je, da bo vaša muca sprejela nov mačji posip brez težav. V primeru, da temu ni tako, prieprosto pomešajete Cat's best Nature Gold z vašim dosedanjimn posipom in količino dnevno povečujte, dokler se muca povsem ne privadi le na Cat''s Bets Nature Gold.

Navodila za uporabo:
V čisti mačji WC vsujte Cat's Best Nature Gold vsaj do 6cm debeline. Dnevno odstranite le grude in iztrebke, ki jih lahko zavržete v BIO smetnjake, kompostnike ali v domači WC, v katerega lahko zavžete le dnevno količino in ne VEČ ob enkratnem izplakovanju, da preprečite morebitno zamašitev odtokov. Posip po potrebi dosujte.
Mačji WC je priporočljivo povsem izpranziti in očistiti vsaj vsakih 6 tednov (lahko tudi prej, če se razvijejo neprijetne vonjave).

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.