Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Cat's Best Sensitive - 8 l
 2.  
  Cat's Best

  Cat's Best Sensitive - 8 l

  Naraven posip za mačje stranišče z aktivnimi higienskimi perlicami.

  • 100% biorazgradljivo
  • Nase veže neprijeten vonj
  • Ekonomično
  • Tvori čvrste grudice
  ID 33352  1 ocenPodroben opis
  rating
  Zelo dober posip za muce. Razgradljiv in se ga lahko vrže v wc, lahek, zelo vpojen in kar je pomembno je neodišavljen. Zamenjala sem posip zaradi nenadnega lulanja izven mačjega wcja. Cena je primerna, sploh za kvaliteto posipa.
  - MOJCA & LoriPoglej ostale
  12.49
  Cena12,49 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 12,24 €
  Bonus na kartico vsaj 0,25 €
  Na zalogi spletDostava v 3h
  Zaloga po poslovalnicah

Cat's best Sensitive je super vpojen, funkcionalen in mehak posip z aktivnimi higienskimi perlicami! Mehak posip, ki je prijeten za nežne mačje šapice, vsebuje aktivne higienske perlice, ki preprečujejo razvoj neprijetnega vonja za dolgotrajno svežino in čistočo mačjega stranišča. 

Odlično vpijanje vonjav:
Cat's Best Sensitive s svojo 800% vpojnostjo odlično vpija tako tekočine kot vonjave. Je popolnoma BREZ kemičnih dodatkov in umetnih arom. Muce imajo najraje čist in naraven vonj mačjega posipa Cat's Best Sensitive. Naredite sebi in vaši muci uslugo!

Ultra učinkovitost:
Učinkovitost mačjega posipa Cat's Best Sensitive traja do 3x dlje kot običajni mačji posipi. Izbira Cat's Best Sensitive zagotavlja ekonomičnost vaše odločitve. Preizkusite in se prepričajte. Pakiranje lahko traja do 8 tednov.

100% biološko razgradljivo:
Cat's Best Sensitive je povsem naraven izdelek, narejen iz obnovljenih naravnih vlaken, brez dodanih kemikalij. Je popolnoma primeren za kompostiranje.

Nasvet:
če je le mogoče uporabite za vsako muco svoj mačji WC, ker so tako muce bolj čiste in pazljive z mačjim posipom, če ga uporabljajo same.

Kako seznanim mojo muco s posipom Cat's Best Sensitive?
Pričakovati je, da bo vaša muca sprejela nov mačji posip brez težav. V primeru, da temu ni tako, prieprosto pomešajete Cat's best Sensitive z vašim dosedanjimn posipom in količino dnevno povečujte, dokler se muca povsem ne privadi le na Cat's Bets Sensitive.

Navodila za uporabo:
V čisti mačji WC vsujte Cat's Best Sensitive vsaj do 7cm debeline. Dnevno odstranite le grude in iztrebke, ki jih lahko zavržete v BIO smetnjake, kompostnike ali v domači WC, v katerega lahko zavžete le dnevno količino in ne VEČ ob enkratnem izplakovanju, da preprečite morebitno zamašitev odtokov. Posip po potrebi dosujte.
Mačji WC je priporočljivo povsem izpraniti in očistiti vsaj vsakih 6 tednov (lahko tudi prej, če se razvijejo neprijetne vonjave).

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  5.00   1 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
rating
MOJCA & Lori
Zelo dober posip za muce. Razgradljiv in se ga lahko vrže v wc, lahek, zelo vpojen in kar je pomembno je neodišavljen. Zamenjala sem posip zaradi nenadnega lulanja izven mačjega wcja. Cena je primerna, sploh za kvaliteto posipa.
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5