040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Cat's Best Universal Strawberry - 10 l
 2.  
  Cat's Best

  Cat's Best Universal Strawberry - 10 l

  Naraven posip higienski posip za mačje stranišče ali kletko malih glodavcev z nežnim vonjem po jagodah.

  • 100% biološko razgradljivo
  • Odlična vpojnost
  • Primeren za kompostiranje
  • Nežen naraven vonj po jagodah
  ID 21146  1 ocenPodroben opis
  7.05
  Cena7,05 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 6,91 €
  Bonus na kartico vsaj 0,14 €
Cat's Best Universal je higienski posip za muce, velike ptice ter večje glodavce kot so morski prašički, zajčki, ... Narejen je iz 100% naravnih sestavin in brez kemičnih dodatkov. Odišavljen je z nežnim naravnim vonjem po jagodah.

Odlično vpijanje vonjav in tekočin:
Velika vpojnost posipa je produkt posebno izbranega in obdelanega lesa. Cat's Best Universal vpija tekočino kot noben drugi higienski posip.
Brezprašenost je posebnost tega artikla. V nobeni vreči posipa Cat's Best Universal ne boste našli neuporabne usedline ker že samo pakiranje poteka tako, da so manjši delci odstranjeni.

100% biološko razgradljivo:
Cat's Best Universal je povsem naraven izdelek, narejen iz obnovljenih naravnih vlaken, brez dodanih kemikalij. Cat's Best Universal je popolnoma primeren za kompostiranje, saj je v celoti biološko razgradljiv.

Nasvet:
Če je le mogoče uporabite za vsako muco svoj mačji WC, ker so tako muce bolj čiste in pazljive z mačjim posipom, če ga uporabljajo same.

Kako seznanim mojo muco s posipom Cat's Best Universal />Pričakovati je, da bo vaša muca sprejela nov mačji posip brez težav. V primeru, da temu ni tako, prieprosto pomešajte Cat's best Universal z vašim dosedanjimn posipom in količino dnevno povečujte, dokler se muca povsem ne privadi le na Cat's Best Universal.

Navodila za uporabo:
V čisti mačji WC ali prostor kjer imate vašega glodavca vsujte Cat's Best Universal v višini 4-7cm ter ga po potrebi menjajte v celoti ali pa po delih. Po delni menjavi lahko manjkajoč del dotresete. Ker je higienski posip Cat's Best Universal 100% biološko razgradljiv, ga po uporabi lahko odložite na kompost! Če želite posodo še dodatno odišaviti, dotresite drobir Chipsi Citrus, Chipsi Plus Green Apple ali pa Mais Citrus.
WC je priporočljivo povsem izprazniti in očistiti vsaj vsake 3 tedne (lahko tudi prej, če se razvijejo neprijetne vonjave).

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  5.00   1 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.