Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Camon dental sprej z encimi - 50 ml
 2.  
  Camon

  Camon dental sprej z encimi - 50 ml

  Encimski sprej za čistočo zob in ustne votline.

  • Varuje in čisti zobe in dlesni
  • Preprečuje nastanek zobnega kamna
  • Brez spiranja in krtačenja
  • Preprosta uporaba
  10.89
  Price10,89 €
  Club price after earned bonus 10,67 €
  Earned bonus 0,22 €
  On stockSame Day Delivery
  Stock in stores?

Čistoča zob in ustne votline je izjemnega pomena. Še posebej pri majhnih pasmah psov, starejših psih in psih, ki so nagnjeni k tvorbi zobnega kamna je preventiva ključ do zdravih in čistih zob.

Psi si zobe čistijo mehansko, z žvečenjem. Kljub temu pa to včasih ni dovolj in jim moramo do lepših zob pomagati mi- najpogosteje s ščetkanjem. Vendar pa je to početje psom po večini zelo neprijetno. Tukaj nastopi preprosta rešitev: encimski sprej Camon!

Ponaša se z izjemno preprosto uporabo, saj tekočino enostavno pošpricamo kužku v usta, encimi z izvlečki ananasa in papaje pa bodo učinkovito očistili ustno votlino vašega ljubljenčka.

Navodilo za uporabo: po zadnjem obroku dneva na zobe in v ustno votlino našega kužka 4 do 6 krat pošpricamo sprej. Ni potrebno spirati ali ščetkati.

Camon je italijansko podjetje, ki se specializira za izdelavo izdelkov za male živali. Njihovo glavno vodilo je pomoč in skrb za naše ljubljenčke, s čimer dosegajo izjemne rezultate. 

Podjetje žene mlada in entuziastična ekipa, ki razvija nove in inovativne izdelke, ki bliskovito osvajajo trg. Pomembna jim je tudi ekološka nota, saj se trudijo, da so njihovi izdelki prijazni do okolja. 

Zahvaljujoč se njihovi kvaliteti in raznoliki ponudbi, je Camon pomemben na trgu izdelkov za hišne ljubljenčke tako v domači Italiji, kot tudi drugod v Evropi.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.