Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Camon dežni plašček Roma
 2. Dostava v 3h
   
  Camon

  Camon dežni plašček Roma

  Prisrčen dežni plašček za pse.

  • Odseven našitek za boljšo vidljivost v temi
  • Tanek plašček, primeren tudi za toplejše deževne dni
  • Odstranljiva kapuca
  • Nastavljiv obseg
  • Vodoodporen material
Options Bonus* Price Stock Add to Cart
30 cm Camon dežni plašček Roma 30 cm
0,63 € 31,49 €31,49 €31.49
50 cm Camon dežni plašček Roma 50 cm
0,83 € 41,49 €41,49 €41.49
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Deževni dnevi so za sprehod lahko zelo neprijetni, sploh za tiste pasje petičneže, ki ne marajo biti mokri! Dežni plašček je izjemno uporaben tudi pri psih z daljšo in bolj gosto dlako, saj jih tako ni potrebno doma sušiti in brisati.

Dežni plašč Camon Roma je hkrati uporaben in lep - vaš kuža bo med sprehodom v dežju zbujal občudujoče poglede s svojim modnim plaščkom. Plašček ni podložen, zato bo uporaben tudi v toplejših dneh.

Ima všite odbojne materiale, ki poskrbijo, da bo sprehod varen tudi v mraku.

Kako izbrati pravo velikost? Za pasja oblačila se upošteva dolžina med mestom, kjer ima pes ovratnico in korenom repa. Priporočljivo je tudi izmeriti obseg vratu na mestu, kjer ima kuža ovratnico in pa obseg prsnega koša (za prednjimi nogami).

Camon je italijansko podjetje, ki se specializira za izdelavo izdelkov za male živali. Njihovo glavno vodilo je pomoč in skrb za naše ljubljenčke, s čimer dosegajo izjemne rezultate. 

Podjetje žene mlada in entuziastična ekipa, ki razvija nove in inovativne izdelke, ki bliskovito osvajajo trg. Pomembna jim je tudi ekološka nota, saj se trudijo, da so njihovi izdelki prijazni do okolja. 

Zahvaljujoč se njihovi kvaliteti in raznoliki ponudbi, je Camon pomemben na trgu izdelkov za hišne ljubljenčke tako v domači Italiji, kot tudi drugod v Evropi.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.