Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Camon jeklena vrv Tie Out Reflex - 6 m
 2.  
  Camon

  Camon jeklena vrv Tie Out Reflex - 6 m

  Kampiranje v naravi je zelo zabavno, še posebej če vam družbo dela ljubljenček. Žal je v naravi veliko motečih dejavnikov, ki kaj hitro premotijo naše kosmatince. Zato je pomembno, da jim gibanje omejimo, za kar je idealna jeklena vrv. 

  • Iz trdnega jekla
  • Karabin na obeh koncih vrvi
  • Jeklo oblečeno v plastiko
  11.19
  Price11,19 €
  Club price after earned bonus 10,97 €
  Earned bonus 0,22 €
  On stock onlineDelivery in 3h
  Stock in stores?

Vrv za privez je idealna za situacije, v katerih ob sebi želimo našega psa, vendar pa ga ne moremo prav vsako minuto nadzorovati - na primer kampiranje, pikniki, razna srečanja in podobno.

Vrv za privez mora biti izjemno čvrsta in trpežna, saj ne želimo da se strga ali pa jo kuža v trenutku dolgočasja pregrizne.

Jeklena vrv Camon je oblečena v vinil in je izjemno močna. Kabel je reflektiven, za boljšo vidljivost. Na vsakem koncu se nahaja karabin, s katerim lahko vrv pritrdimo okrog drevesa ali kakšnega drugega objekta. 

Dolžina: 6 m

Camon je italijansko podjetje, ki se specializira za izdelavo izdelkov za male živali. Njihovo glavno vodilo je pomoč in skrb za naše ljubljenčke, s čimer dosegajo izjemne rezultate. 

Podjetje žene mlada in entuziastična ekipa, ki razvija nove in inovativne izdelke, ki bliskovito osvajajo trg. Pomembna jim je tudi ekološka nota, saj se trudijo, da so njihovi izdelki prijazni do okolja. 

Zahvaljujoč se njihovi kvaliteti in raznoliki ponudbi, je Camon pomemben na trgu izdelkov za hišne ljubljenčke tako v domači Italiji, kot tudi drugod v Evropi.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.