Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Eukanuba Adult Small - piščanec - 3 kg
 2. Out of stock
   
  Eukanuba

  Eukanuba Adult Small - piščanec - 3 kg

  100% popolna in uravnotežena hrana za odrasle normalno aktivne pse malih pasem (stare od 1 do 7 let, težke do 10kg). Omogočite svojemu psu kvalitetno prehrano, ki bo poskrbela za zdravega in sitega psa.

  • primerno za pse malih pasem, do 10 kg
  • piščančje meso kot primarni vir beljakovin
  • višja vsebnost beljakovin in maščob za aktivne pse majhnih pasem
  • majhni briketi za lažje žvečenje
  • prebiotiki za zdravo prebavo
  13.99
  Price13,99 €
  Club price after earned bonus 13,71 €
  Earned bonus 0,28 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči

100% popolna in uravnotežena hrana za odrasle, normalno aktivne pse majhnih pasem, stare od 1 do 7 let in težke do 10kg.

Eukanuba Adult Small breed ponuja vašemu psu uravnoteženo dnevno oskrbo z visoko kvalitetnimi in odlično izkoristiljivimi beljakovinami, maščobami, ogljikovimi hidrati ter vitamini in minerali.

Odlike hrane Eukanuba Adult Small:

 • je 100% popolna in uravnotežena ter zagotavlja optimalno dnevno količino maščob za energijo, ter potrebne vitamine in minerale
 • uporabljene visoko kvalitetne beljakovine živalskega izvora (piščanec in puran) zagotavljajo razvoj mišic ter zdravo kožo in sijočo dlako
 • vsebuje prebiotike: Klinično je dokazano, da prebiotiki pomagajo ohranjati zdravo črevesno floro in močan imunski sistem
 • vsebuje optimalno razmerje Omega 6 in Omega 3 maščobnih kislin pomaga pri rasti zdrave dlake in pripomore pri naravnemu procesu celjenja ran
 • vsebuje specifično kombinacijo antioksidantov za zdrav imunski sistem

Psi spadajo med najbolj raznolike živalske vrste. Kot se razlikujejo po videzu in temperamentu, tako se razlikujejo tudi njihove prehrambene potrebe. Nihče teh razlik ne razume bolje od Eukanube.

Leta raziskovanja in testiranja najkvalitetnejših sestavin hrane je pripeljalo do formule, ki s svojo sestavo pokrije vse potrebe psov; ne glede na težo, starost, pasmo ali posebne potrebe.

Najpomembnejša sestavina hrane so beljakovine, ki morajo biti pridobljene iz najkvalitetnejših virov. Vsi Eukanuba izdelki so izdelani iz mesa piščancev, puranov, jagnjetine, lososa in jajc, zato vsebujejo zadosti visokovrednih živalskih beljakovin in esencialnih aminokislin.

Proizvajalec: Iams Company Iams Company

Šifra izdelka: 310

SESTAVINE

Posušeni piščanec in puran (32%), pšenica, koruza, živalska mast, sirek, riž, ječmen, hidrolizirane živalske beljakovine, posušena pesina pulpa (3,1%), posušena cela jajca, kalijev klorid, ribje olje, laneno seme, natrijev klorid, natrijev heksametofosfat, fruktooligosaharidi (0,28%), kalcijev karbonat
 
ANALITSKE SESTAVINE:

Surove beljakovine 28%, surove maščobe 18%, omega-6 mašč. kisline 3,65%, omega-3 mašč. kisline 0,64%, surovi pepel 7,4%, surove vlaknine 2,2%, kalcij 1,3%, fosfor 1,05%.
 
DODATKI

Vitamini/kg: vitamin A 45.474 IE, vitamin D3 1.509 IE, vitamin E 253 mg, beta karoten 5,0 mg.
 
ELEMENTI V SLEDEH 

Bakrov sulfat pentahidrat 46 mg, kalijev jodid 3,3 mg, železov sulfat-monohidrat 609 mg, manganov sulfat monohidrat 46mg, manganov oksid 33mg, cinkov oksid 211mg.

O EUKANUBI:

Znamko Eukanuba je ustanovil Paul Iams, leta 1969. Želel je proizvesti hrano z izjemno visokimi standardi. Tako je Eukanuba postala prva znamka pasje hrane, z najkvalitetnejšimi sestavinami in visokim standardom.

Hrana, ki jo proizvedejo mora biti kvalitetna, s pozitivnim učinkom na zdravje in predvsem varana za uživanje. Preden je hrana sprocesirana,opravi številne teste, ki zagotavljajo, da so vsi grižjaji enake kakovosti.

Sestavine v hrani so visoko kvalitetne in temeljijo na živalskih proteinih. V podjetju verjamejo, da so psi mesojedci in temu primerno je glavna sestavina v hrani meso. Preden hrana pride na police, opravi najmanj 120 različnih testov kakovosti.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.