Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Eukanuba Puppy / Junior Large - piščanec - 15 kg
 2. Out of stock
   
  Eukanuba

  Eukanuba Puppy / Junior Large - piščanec - 15 kg

  100% popolna in uravnotežena hrana za mladiče velikih in orjaških pasem. Naj vaš mladiček zraste v velikana s pomočjo kvalitetne prehrane.

  • primerno za mladiče velikih in orjaških pasem
  • piščanec kot dobro prebavljiv vir beljakovin
  • prilagojeno razmerje mineralov za zdrav razvoj kosti in sklepov
  • nižja vsebnost energije za kontrolirano rast
  • oblika in tekstura briketov prilagojena mlečnim zobem
  49.99
  Price49,99 €
  Club price after earned bonus 48,99 €
  Earned bonus 1,00 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči

100% popolna in uravnotežena hrana za mladičke velikih pasem, stare od 1 do 12 mesecev, odrasle teže od 25 do 40 kg in orjaških pasem, stare od 1 do 24 mesecev, odrasle teže nad 40kg. Eukanuba Puppy za mladiče velikih in prjaških pasem, je popolna in uravnotežena hrana, za mladičke in mlade pse velikih in orjaških  pasem (teža odraslih psov nad 25kg). Mladički velikih in orjaških pasem rastejo zelo hitro, zato imajo specifične prehrambene zahteve, ki jih odlično pokriva hrana Eukanuba. Je odličnega okusa, narejena iz izbranih, visoko kvalitetnih in dobro izkoristljivih sestavin.

 Odlika hrane Eukanuba Puppy za mladiče velikih in orjaških pasem:

 • je 100% popolna in uravnotežena ter zagotavlja optimalno dnevno količino maščob za energijo, ter potrebne vitamine in minerale v najbolj pomembnem obdobju, torej v obdobjui rasti mladička
 • vsebuje potrebne količine beljakovin živalskega izvora, kalcija in energije
 • glavna sestavina hrane, torej meso, je naravni vir glukozamina in hondroitin sulfata, ki pomagata v razvoju zdravih in dobro gibljivih sklepov in kosti
 • uporabljene visoko kvalitetne beljakovine živalskega izvora (piščanec in puran) zagotavljajo razvoj mišic ter zdravo kožo in sijočo dlako
 • vsebuje prebiotika: Klinično je dokazano, da prebiotiki pomagajo ohranjati zdravo črevesno floro in močan imunski sistem
 • vsebuje optimalno razmerje Omega 6 in Omega 3 maščobnih kislin pomaga pri rasti zdrave dlake in pripomore pri naravnemu procesu celjenja ran
 • vsebuje specifično kombinacijo antioksidantov za zdrav imunski sistem
 • je 100% popolna in uravnotežena za mladičke v dobi rasti

Psi spadajo med najbolj raznolike živalske vrste. Kot se razlikujejo po videzu in temperamentu, tako se razlikujejo tudi njihove prehrambene potrebe. Nihče teh razlik ne razume bolje od Eukanube.

Leta raziskovanja in testiranja najkvalitetnejših sestavin hrane je pripeljalo do formule, ki s svojo sestavo pokrije vse potrebe psov; ne glede na težo, starost, pasmo ali posebne potrebe.

Najpomembnejša sestavina hrane so beljakovine, ki morajo biti pridobljene iz najkvalitetnejših virov. Vsi Eukanuba izdelki so izdelani iz mesa piščancev, puranov, jagnjetine, lososa in jajc, zato vsebujejo zadosti visokovrednih živalskih beljakovin in esencialnih aminokislin.

Proizvajalec: Iams Company Iams Company

Šifra izdelka: 314

SESTAVINE

Posušeni piščanec in puran (25,0%, naravni vir glukozamina in hondroitin sulfata), koruza, pšenica, sirek, živalska mast,  riž, posušena cela jajca, posušena pesina pulpa (2,8%), ribje olje, hidrolizirane živalske beljakovine, posušen pivski kvas, kalijev klorid, natrijev klorid, fruktooligosaharidi (0,28%), kalcijev karbonat.
 

ANALITSKE SESTAVINE

Surove beljakovine 26,00%, surove maščobe 14,00%, omega-6 mašč. kisline 2,17%,  omega-3 maščobne kisline 0,80%, DHA 0,18%, surovi pepel 5,40%, surove vlaknine 2,10%, kalcij 0,80%, fosfor 0,70%. Dodatki: Vitamini/kg: vitamin A 46.167 IE, vitamin D3 1.532 IE, vitamin E 256 mg, beta-karoten 5,00mg.      
 

ELEMENTI V SLEDEH/ KG

Bakrov sulfat-pentahidrat 59 mg, kalijev jodid 4,3 mg, železov sulfat- monohidrat 785 mg, manganov sulfat-monohidrat 59 mg, manganov oksid 42 mg, cinkov oksid 273 mg.
 

O EUKANUBI:

Znamko Eukanuba je ustanovil Paul Iams, leta 1969. Želel je proizvesti hrano z izjemno visokimi standardi. Tako je Eukanuba postala prva znamka pasje hrane, z najkvalitetnejšimi sestavinami in visokim standardom.

Hrana, ki jo proizvedejo mora biti kvalitetna, s pozitivnim učinkom na zdravje in predvsem varana za uživanje. Preden je hrana sprocesirana,opravi številne teste, ki zagotavljajo, da so vsi grižjaji enake kakovosti.

Sestavine v hrani so visoko kvalitetne in temeljijo na živalskih proteinih. V podjetju verjamejo, da so psi mesojedci in temu primerno je glavna sestavina v hrani meso. Preden hrana pride na police, opravi najmanj 120 različnih testov kakovosti.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.