040 626 001 Email Contact us
Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
040 626 001 Email Contact us
 1. Flexi povodec Vario M, vrvica - 8 m (različne barve)
 2.  
  Flexi

  Flexi povodec Vario M, vrvica - 8 m (različne barve)

  Flexi Vario združuje vsestransko prilagodljivost povodcev Vario in trpežno, zelo dolgo vrvico, ki bo uspela zadržati tudi najmočnejše kosmatince. Njegova moderna oblika in izjemna uporabnost bosta zadovoljila tudi najzahtevnejše lastnike.

  • Zelo dolga, kompaktna vrvica v modernem ohišju
  • Primeren za srednje velike pasme psov, do 20 kg
  • Držalo, ki se v celoti prilagodi velikosti in obliki roke
  • Trden, kromiran karabin na povodcu, ki se po potrebi odstrani in dopolni z dodatki
  • 44 let tradicije znamke Flexi
Colour Bonus* Price Stock Add to Cart
Pink Flexi povodec Vario M, vrvica - 8 m (različne barve) Pink
Flexi povodec Vario M, vrvica - 8 m (različne barve)
Sale
0,34 € Regular price19,99 €
You save3,00 €
16,99 €16,99 €16.99
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Flexi Vario bo zagotovo prepričal tudi najzahtevnejše lastnike psov, ki želijo za svojega psa le najboljše. Združuje vsestranskost linije Vario in izredno dolgo – kar 8 metersko vrvico, ki bo uspela zdržati tudi tiste najmočnejše pse.

Linijo povodcev Vario odlikuje predvsem njena vsestranska prilagodljivost. Držalo ohišja si lahko nastavite povsem po svoji meri. Če želite povodec nadgraditi s katerim izmed dodatkov (Soft Stop, razdelilnik povodcev...), karabin preprosto odpnete in nanj pripnete želeni dodatek. Z dodatki pa lahko izpopolnite tudi ohišje povodca, ki ima posebno režo, v katero preprosto vstavite škatlo Multibox, ali pa na ohišje z ježkom pritrdite LED lučko, ki bo poskrbela da ste s psom vidni tudi ponoči.

Je izjemno lahek za prenašanje saj tehta le 300 g. Ohišje je moderno in praktično, saj je prilagojeno obliki dlani, tako da je rokovanje z njim izjemno enostavno. Če želite psa zadržati preprosto pritisnete gumb za zaviranje in navijanje vrvice se ustavi.

Dodatki s katerimi lahko nadgradite povodec Flex Vario Compact Long: LED lučka, razdelilnik povodcev, LED pas za povodec, pas za pse, ki vlečejo Soft Stop (vse dodatke se dokupi posebej)

Dolžina traku: 8 m
Primeren za pse: do 20 kg

ZAKAJ IZBRATI POVODCE FLEXI?

44 - letna tradicija: Prvi prototip zložljivega povodca Flexi je bil zasnovan že leta 1972. Glavni koncept je od takrat naprej ostal enak: omogočiti psom svobodno gibanje pod nadzorom, na čim bolj praktičen način. Ste vedeli, da je bil prvi povodec Flexi lesen, zavorni mehanizem pa si je njegov izumitelj Manfred Bogdahn sposodil kar pri motorni žagi?

Kvaliteta in eleganca: Ohišja Flexi povodcev so narejena iz robustne plastike, ki se zlepa ne uniči. Trakovi pa so izdelani iz visoko kvalitetnega in trpežnega najlona. Pri oblikovanju povodcev sodelujejo tudi modni oblikovalci, ki poskrbijo za moden in eleganten videz povodca.

Visoka priljubljenost po celem svetu: Kvaliteta, varnost, priročnost in moderen izgled so dejavniki, ki prepričajo kupce po vsem svetu. Flexi povodce izvažajo v kar 90 držav po vsem svetu.

Dobitniki mnogih mednarodnih priznanj in nagrad: Leta 2010 so si povodci Flexi prislužili naziv Znamka stoletja, ki jo podeljuje Nemška komisija za kakovost. Pohvalijo se lahko še z mnogimi drugimi mednarodnimi nagradami kot so: Consumer's Digest Best Buy, Red Dot Design Award in Editor's Choice Award, ki jo podeljuje ameriška revija dolg Fancy.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.