Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Kong igrača Dental Jump'n Jack M
 2. Out of stock
   
  Kong

  Kong igrača Dental Jump'n Jack M

  Igra in čiščenje zob v enem! Igrača Kong Dental Jump'n Jack bo vašega psa zaposlila in hrati poskrbela za zdrave zobe in dlesni!

  • Iz trpežne gume, prijetne za žvečenje
  • Z odprtinami za priboljške
  • Zabaven, nepredvidljiv odboj
  • Za samostojno igro ali igro z lastnikom
  16.79
  Price16,79 €
  Club price after earned bonus 16,45 €
  Earned bonus 0,34 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči

Igra in čiščenje zob v enem? Tudi to je sedaj mogoče s čudovito pasjo igračo Kong Dental Jump'n Jack!

Igrača je narejene iz trpežne in kvalitetne gume, ki psu omogoča veliko udobja ob žvečenju.
Zaradi mnogih odprtin si kuža z žvečenjem očisti zobe in zmasira dlesni, da igra ne postane dolgočasna pa poskrbijo priboljški, ki jih lahko skrijete v odprtine.

Mere: 9 x 9 cm

Tako, kot so nekaj posebnega igrače Kong, je nekaj posebnega tudi zgodba, ki je do njih pripeljala. Če bi povprašali, Joea Markhama, izumitelja Kong igrač, kako se je začela njegova zgodba, bi verjetno odvrnil nekako takole:

»VSE SE JE ZAČELO, KER JE MOJ PES FRITZ ŽVEČIL KAMENJE«: Psi obožujejo žvečenje. Nekateri bolj, drugi manj. Pes Joa Markhama je prežvečil vse. Nekoč pa si je med grizenjem kamenja poškodoval zobe. Fritz ni mogel več gristi in je postajal bolj in bolj nemiren, kar je Joea še bolj vznemirilo. Potem pa se je nekega dne spomnil in Frtzu ponudil košček odslužene avtomobilske pnevmatike. Fritz se je nad novo igračo nemudoma navdušil. Med opazovanjem svojega psa, ki se je igral s koščkom poskočne gume, je dobil navdih in tako se je začela zgodba o igračah Kong.

PSI SO NA PRVEM MESTU: Proizvajalci igrač Kong pri svojem delu vedno na prvo mesto postavljajo pse. Pri svojem delu sledijo štirim preprostim zapovedim:

 1. Kvaliteta: vse igrače so narejene iz najbolj kvalitenih materialov, ki so psom neškodljivi. Na igračah je nemogoče najti ostre, neobdelane robove.
 2. Prvi proizvajalci tega tipa igrač: Igrače Kong so po celem svetu priljubljene, saj so narejene iz naravne gume po originalnem receptu, ki ga poznajo le proizvajalci Kong.
 3. Psi potrebujejo raznolikost: Dejstvo je, da se psi hitro začnejo dolgočasiti. Igrače Kong so zato zasnovane zelo raznoliko. Ena sama igrača je lahko uporabljena v tisoč in eni različni igri, ki bo psu zanimiva.
 4. Varnost psov je na prvem mestu: Proizvajalci Kong igrač pravijo: » Nikoli ne bomo proizvedli ničesar škodljivega psom. Pika!«

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.