Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Lily's Kitchen Casserole Adult - piščanec in puran - 400 g
 2. Dostava v 3h
   
  Lily's Kitchen

  Lily's Kitchen Casserole Adult - piščanec in puran - 400 g

  Okusen recept iz 60 % sveže pripravljenega piščančjega in purjega mesa, ki bo vašega najboljšega pasjega prijatelja enostavno navdušil.

  • Popolna kvalitetna hrana
  • Brez žit
  • Visoka vsebnost sveže pripravljenega piščančjega in purjega mesa
  • Brez mesne moke in umetnih dodatkov
  • Za občutljivo prebavo
  • Skrbno izbrane naravne sestavine
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
400 g Lily's Kitchen Casserole Adult - piščanec in puran - 400 g 400 g
9,98 €/KG 0,08 € 3,99 €3,99 €3.99
6 x 400 g Lily's Kitchen Casserole Adult - piščanec in puran - 400 g 6 x 400 g
Sale
8,31 €/kg 0,40 € Regular price23,94 €
You save3,99 €
23,94 €
You save3,99 €
19,95 €19,95 €19.95
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Zelo okusna mokra hrana za vašega najboljšega pasjega prijatelja, ki bo ob hranjenju enostavno navdušen.

Popolna in uravnotežena hrana Lily's Kitchen Chicken & Turkey Casserole je primerna za odrasle pasje smrčke in vsebuje 60 % sveže pripravljenega perutninskega mesa (piščanec in puran), ter skrbno izbrane naravne sestavine. Odlikuje pa jo tudi, da vsebuje kvalitetna žita (rjav riž) in je brez mesne moke in umetnih dodatkov.

Hrana je primerna za pse, ki imajo občutljivo prebavo. Poleg sveže pripravljenega in kvalitetnega mesa, je hrani dodana okusna zelenjava in sadje, kot so: jabolka, brokoli, grah in borovnice, ter edinstvena mešanica zelišč.

Hrano lahko ponudite kot celodneven samostojni obrok ali pa v kombinaciji z okusnimi recepti suhih hran blagovne znamke Lily's Kitchen.

SESTAVA:

45% sveži piščanec, 15% sveže pripravljen puran, korenje (2%), buča (2%), biserni ječmen (1%), rjavi riž, jabolko, brokoli, grah, borovnice (1%), laneno seme, minerali. Botanične rastline in zelišča: zlata rozga, kopriva, janež, šipek, cvetovi ognjiča, plezajoča lakota, alge, lucerna, pegasti badelj, koren regrata, koren repinca, semena zelene.

DODATKI/kg:

Vitamini: vitamin D3 200 IU, vitamin E 20mg. Elementi v sledovih: cink (kot cinkov kelat aminokislinskega hidrata) 25 mg, mangan (kot manganov kelat aminokislinskih hidratov) 1,4 mg, jod (kot brezvodni kalcijev jodat) 0,75 mg, baker (kot bakrov (II) kelat aminokislinskih hidratov) 1 mg. Tehnološki dodatki: Gumi iz zrn rožičevca. Energijska vrednost 92kcal/100g.

ANALITSKE SESTAVINE:

Surove beljakovine 10,1%, vsebnost maščobe 5,4%, surovi pepel 2,5%, surova vlaknina 0,5%, vlaga 80%.

Lily's Kitchen predstavlja naravno in zdravo prehrano za vašega ljubljenčka, ki je odličnega vonja in okusa. Vsi recepti so pripravljeni iz polnovrednih ter ekološko pridelanih naravnih sestavin, ki ne vsebujejo živalskih derivatov, pulp (neprebavljivi deli sadja in zelenjave), barvil, konzervansov, arom in sladil. 

Vizija Lily's Kitchen je, da so ljubljenčki družinski člani. Skrbijo, da sodelujejo z zaupanja vrednimi pridelovalci in kmetovalci. Pri proizvodnji uporabljajo le organske surovine najboljše kvalitete in se držijo holističnih načel. Tudi embalaža izdelkov je v večini biološko razgradljiva, saj se resnično trudijo za seboj pustiti čim manjši ogljični odtis. Hrana za pse in mačke je pripravljena iz celih sestavin. Sveže meso je na prvem mestu, kateremu dodajo še organske stročnice, zelenjavo, sadje in zelišča.

Recepti po katerih je hrana pripravljena so raznoliki in zadovoljijo marsikatero specifično prehransko potrebo vašega ljubljenčka. Znamko odlikuje certifikat B Corp, ki zagotavlja da proizvajalec deluje odgovorno in pozitivno na okolje. Vsi izdelki so proizvedeni v Veliki Britaniji.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.