Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Professional Pets Naturale – piščanec, tuna in olive – 70 g
 2.  
  Professional Pets

  Professional Pets Naturale – piščanec, tuna in olive – 70 g

  Mačke in olive. Nenavadna kombinacija, ki pa se odlično obnese, saj mačke olive enostavno obožujejo. Skupaj s slastnim piščancem tvorijo okusno dopolnilno hrano, ki bo obnorela vašo mačko.

  • Vsebuje veliko najkvalitetnejšega mesa
  • Piščančje izhaja iz proste in humane reje
  • Brez konzervansov, barvil in umetnih dodatkov
  1.49
  Price1,49 €
  Club price after earned bonus 1,46 €
  Earned bonus 0,03 €
  On stock onlineDelivery in 3h
  Stock in stores?

Ste se kdaj vprašali zakaj mačke izgubijo pamet, ko jim ponudite olivo? Odgovor se skriva v sestavi olive, ki vsebuje feromone, ki vzdražijo nosne receptorje vaše mačke in povzročijo močan odziv ugodja.
Prehranski strokovnjaki Professional Pets se tega dobro zavedajo, zato so zasnovali odlično kombinacijo oliv in piščanca, ki bo zagotovo navdušila čisto vse mačje kosmatinke. Piščančje meso, uporabljeno v konzervi, izhaja iz proste reje in je pridelano popolnoma humano. Piščančji hrani niso dodani antibiotiki ali kakršni koli umetni dodatki, marveč so rejeni izključno z naravno hrano s pašnikov.

Proizvajalec: Professional Pets
Država porekla: Italija
Šifra izdelka: 27733

SESTAVA

tuna 65%, zelenjavno ribja juha 24%, kozice 10%, riž 2%.

 

ANALITSKA SESTAVA

vlaga 77%, surove beljakovine 19%, surova vlakna 1,5%, surovi pepel 2%, surove maščobe 0,5%.

 

ENERGIJSKA VREDNOST

 708 kcal/kg 

Svojo mačka lahko zdaj presenetite z odličnimi konzervami Professional Pets Natural, ki jih ponudite skupaj z redno hrano. Konzerve vsebujejo najkvalitetnejše meso, ki je sveže in popolnoma naravno. Prehranski strokovnjaki so, z opazovanjem mačjih navad, iz nabora živil izluščili tiste, ki jih imajo mačke še posebej rade in vsaki vrsti mesa dodali svoj dodatek, ki bo mačke popolnoma obnorel.

Izpostaviti velja tudi način priprave hrane: meso je v hrani Professional Pets kuhano v lastnem soku, ki je tudi glavni vir tekočine v konzervah. Prehranski strokovnjaki, ne verjamejo v umetno obdelavo hrane, zato je tudi hrana Professional Pets naravna in ne vsebuje barvil, konzervansov in umetnih dodatkov.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.