Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Professional Pets Naturale – tuna in papaja - 70 g
 2.  
  Professional Pets

  Professional Pets Naturale – tuna in papaja - 70 g

  Naravna dopolnilna hrana za mačke, ki z eksotično svežino papjo in nežnim okusom ribe navduši tudi tiste mačje dame, ki prisegajo na ekstravagantne okuse.

  • Pripravljena iz svežih tun, ki zavzemajo kar 75% delež hrane
  • Brez konzervansov, barvil in umetnih dodatkov
  • Odličen okus, ki prepriča vsako mačko
  • Bogata vsebnost omega-3 maščobnih kislin
  1.49
  Price1,49 €
  Club price after earned bonus 1,46 €
  Earned bonus 0,03 €
  On stock onlineDelivery in 3h
  Stock in stores?

Nekatere mačke so neverjetno navdušene nad močnimi, eksotičnimi okusi kot so papaja, ananas ali olive. Če ima tudi vaša mačka rada malo bolj nenavadne okuse, bo zagotovo oboževala nenavaden in okus papaje in tune.

Tuna je plemenit in bogat vir beljakovin, ki učinkuje blagodejno na kožuh in kožo, saj vsebuje izdatno količino omega-3 maščobnih kislin. Ima zelo nežen okus, ki se prijetno dopolnjuje z močnim sladkim okusom papaje, ki ga nekatere mačke naravnost obožujejo. Papaja je poleg odličnega okusa prava vitaminska bomba, saj vsebuje ogromno vitamina A in B5. Encim papain pomaga razgrajevati maščobe in nastajanju prebavnih encimov, saj izboljšuje beljakovinsko razmerje v celicah in krepi srce in ožilje.

Proizvajalec: Professional Pets
Država porekla: Italija
Šifra izdelka: 27639

SESTAVA

tuna (Katsuwonus pelamis) 69%, zelenjavno ribja juha 24%, papaja 5%, riž 1%.

 

ANALITSKA SESTAVA
vlaga 82%, surove beljakovine 15%, surova vlakna 1%, surovi pepel 1,5%, surove maščobe 0,5%.

 

ENERGIJSKA VREDNOST

568 kcal/kg 

Svojo mačka lahko zdaj presenetite z odličnimi konzervami Professional Pets Natural, ki jih ponudite skupaj z redno hrano. Konzerve vsebujejo najkvalitetnejše meso, ki je sveže in popolnoma naravno. Prehranski strokovnjaki so, z opazovanjem mačjih navad, iz nabora živil izluščili tiste, ki jih imajo mačke še posebej rade in vsaki vrsti mesa dodali svoj dodatek, ki bo mačke popolnoma obnorel.

Izpostaviti velja tudi način priprave hrane: meso je v hrani Professional Pets kuhano v lastnem soku, ki je tudi glavni vir tekočine v konzervah. Prehranski strokovnjaki, ne verjamejo v umetno obdelavo hrane, zato je tudi hrana Professional Pets naravna in ne vsebuje barvil, konzervansov in umetnih dodatkov.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.