Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. WolfPack - bele piščančje noge - 100 g
 2.  
  WolfPack

  WolfPack - bele piščančje noge - 100 g

  100% naraven posladek, ki bo poskrbel za samostojno zabavo vašega psa. Žvečilke so primerne za vse pasme psov, vseh starostnih skupin. Ob žvečenju si pes čisti zobe in utrjuje dlesni.

  • Kvalitetna znamka linije Mr.Pet
  • Narejene izključno iz piščančjih nog (100%). Primerne za vse pasme in starosti
  • Brez neprijetnega vonja
  • Čistijo zobe in utrjujejo dlesni
  • Brez glutena in žit, brez konzervansov, aditivov in barvil
  2.29
  Regular price2,69 €You save0,40 € (-15,00%)
  Web price2,29 €
  Club price after earned bonus 2,24 €
  Earned bonus 0,05 €
  On stock onlineDelivery in 3h
  Stock in stores?

Prestopi na divjo stran in ponudi svojemu psu, kar bi sam nagonsko izbral - naravno, brez umetnih dodatkov, zdravo in okusno!

100% naraven, nizkokaloričen posladek, ki bo vašega psa odlično zamotil. Žvečilka ima mehkejšo strukturo, zato jo lahko uživajo vse pasme in starosti.

V celoti (100%) iz piščančjih nog: narejene so s posebnim postopkom dehidracije, brez dodajanja maščobe, kar jih naredi nizkokalorične.

Čistijo zobe in utrjujejo dlesni: med grizenjem si pes odstrani zobne obloge in utrjuje dlesni in ugriz. Grizenje pa mu predstavlja tudi edinstveno, samostojno zaposlitev.

Primerne za vse starosti in pasme: piščančje noge so mehkejše od običajnih žvečilk, zato jih lahko uživajo tudi mladiči in starejši psi, ki imajo slabše oz. nepopolne zobe.

Sestava: 100% dehidrirane piščančje noge

Prestopi na divjo stran in ponudi svojemu psu, kar bi sam nagonsko izbral - naravno, brez umetnih dodatkov, zdravo in okusno!

WolfPack je lastna blagovna znamka trgovin Mr.Pet, ki jo za vas vseskozi dopolnjujemo in izboljšujemo. Blagovna znamka WolfPack združuje izbrane kakovostne proizvode slovenskih in evropskih proizvajalcev, ki so cenovno dostopni vsem lastnikom ljubljenčkov. Odlikuje jih premišljena izbira sestavin in odličen okus, ki naše štirinožne prijatelje uspešno razvajata.

Vsi izdelki WolfPack so testirani na naših lastnih ljubljencih, kar potrjuje odličnost naših izdelkov. Preden se odločimo za nov izdelek WolfPack, ga skrbno preučimo in testiramo na naših pasjih in mačjih družinskih članih. Lastniki odzive na nove izdelke skrbno spremljamo in beležimo spremembe, ki jih opazimo pri ljubljenčkih. Če izdelek navduši tako nas, kot tudi naše kosmatince, se potrudimo, da izdelek čimprej pripeljemo na police in tako omogočimo, da v njem uživa tudi vaš ljubljenec.

Product tests

Nasvet: 4Pet bele piščančje noge

Okusen naravni priboljšek priporočam za pse vseh pasem in starosti. Brez slabe vesti ga lahko ponudite tudi...

preberi nasvet

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.