Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. WolfPack iberski svinjski uhlji - različna pakiranja
 2. Dostava v 3h
   
  WolfPack

  WolfPack iberski svinjski uhlji - različna pakiranja

  100% naraven in okusen posladek. Svinjska ušesa iberskih prašičev so pridelana s humano vzrejo in vsebujejo kar 30% manj maščobe od običajnih sušenih svinjskih ušes. 

  • Kvalitetna znamka linije Mr.Pet
  • Narejeno izključno iz sušenih uhljev iberskega prašiča (100%)
  • Čistijo zobe in utrjujejo dlesni
  • Brez glutena in žit
  • Brez konzervansov, aditivov in barvil
Količina v pakiranju Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
2 kos WolfPack iberski svinjski uhlji - različna pakiranja 2 kos
WolfPack iberski svinjski uhlji - različna pakiranjaWolfPack iberski svinjski uhlji - različna pakiranjaWolfPack iberski svinjski uhlji - različna pakiranja
Sale
1,31 €/kos 0,05 € Regular price3,09 €
You save0,46 €
3,09 €
You save0,46 €
2,63 €2,63 €2.63
15 kos WolfPack iberski svinjski uhlji - različna pakiranja 15 kos
Sale
1,08 €/kos 0,32 € Regular price18,99 €
You save2,85 €
18,99 €
You save2,85 €
16,14 €16,14 €16.14
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Prestopi na divjo stran in ponudi svojemu psu, kar bi sam nagonsko izbral - naravno, brez umetnih dodatkov, zdravo in okusno!

100% naraven posladek iz uhljev iberskega prašiča, ki so manj mastni in bolj okusni od običajnih svinjskih uhljev.

Izdelano v celoti (100%) iz iberskih prašičev: Iberski prašiči se pasejo v hrastovih nasadih in pašnikih jugovzhodne Španije, kjer rijejo po travnikih in se prehranjujejo z želodom. Pasma iberskega prašiča je večja, kompaktnejša, zaradi njihove paše in hrane, saj želod predstavlja kar 75% njihove prehrane.

Čistijo zobe in utrjujejo dlesni: med grizenjem si pes odstrani zobne obloge in utrjuje dlesni in ugriz. Grizenje pa mu predstavlja tudi edinstveno, samostojno zaposlitev.

30% manj maščobe: uhlji iberskega prašiča so v primerjavi s tradicionalnimi uhlji večji, kompaktnejši in vsebujejo kar 30% manj maščobe.

Ne vsebuje glutena in žit, zato v njih lahko uživajo tudi bolj občutljivi kosmatinci. Brez kozervansov, aditivov in barvil!

Prestopi na divjo stran in ponudi svojemu psu, kar bi sam nagonsko izbral - naravno, brez umetnih dodatkov, zdravo in okusno!

WolfPack je lastna blagovna znamka trgovin Mr.Pet, ki jo za vas vseskozi dopolnjujemo in izboljšujemo. Blagovna znamka WolfPack združuje izbrane kakovostne proizvode slovenskih in evropskih proizvajalcev, ki so cenovno dostopni vsem lastnikom ljubljenčkov. Odlikuje jih premišljena izbira sestavin in odličen okus, ki naše štirinožne prijatelje uspešno razvajata.

Vsi izdelki WolfPack so testirani na naših lastnih ljubljencih, kar potrjuje odličnost naših izdelkov. Preden se odločimo za nov izdelek WolfPack, ga skrbno preučimo in testiramo na naših pasjih in mačjih družinskih članih. Lastniki odzive na nove izdelke skrbno spremljamo in beležimo spremembe, ki jih opazimo pri ljubljenčkih. Če izdelek navduši tako nas, kot tudi naše kosmatince, se potrudimo, da izdelek čimprej pripeljemo na police in tako omogočimo, da v njem uživa tudi vaš ljubljenec.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.