040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Ever Clean Extra Strong posip za mačje stranišče - 10 L
 2. Prodajni hit
   
  Ever Clean

  Ever Clean Extra Strong posip za mačje stranišče - 10 L

  Posip odišavljen s svežim vonjem, ki se aktivira ob dotiku z mačjimi tačkami. Z aktivnim ogljem, ki nevtralizira neprijeten vonj vam nudi dolgotrajno 30-dnevno svežino vašega doma.

  • Vonj, ki se aktivira ob stiku z mačjimi tačkami
  • Izredna vpojnost
  • Zadržuje vlago in vonj
  • Zelo kvalitetne sestavine
  • Material, ki tvori zelo trdne grudice
  ID 29831  3 ocenPodroben opis
  rating
  Super izdelek!!Nevtralizira vonj in odlično se pesek sprime v "grudo"!
  - Barbara & BauciPoglej ostale
  17.29
  Cena17,29 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 16,94 €
  Bonus na kartico vsaj 0,35 €

Ever Clean Extra Strong je posip odišavljen s svežim vonjem, ki se aktivira ob dotiku z mačjimi tačkami. Z aktivnim ogljem, ki nevtralizira neprijeten vonj vam nudi dolgotrajno 30-dnevno svežino vašega doma. Superioren glinen material pa tvori posebno močne grude, ki ne razpadejo. to dela mačji posip še posebej varčen, saj lahko odstranjujete samo grudice. Pesek je narejen iz najkvalitetnejših sestavin, ki ne dražijo dihal in kože.

Navodilo za uporabo: Mačje stranišče napolnite s posipom do višine okoli 7 cm. Za povprečno veliko mačje stranišče potrebujete 5 L posipa. Grudice peska vsak dan odstranite, tako bo mačje stranišče vedno čisto in sveže in po potrebi dosujte pesek. Enkrat mesečno stranišče očistite in zamenjajte celoten posip s svežim. Pesek ne ne mečite v straniščno školjko.

Ever Clean je znamka mačjih posipov, ki si že od samega začetka prizadeva vzpostaviti visoko kvalitetne posipe za mačja stranišča. Rezultat tega prizadevanja je prvi posip v Ameriki, ki je iztrebke formiral v grudice, ki so lažje za odstranjevanje, uporaba posipa pa je tako bolj higienična in varčna.

V podjetju si ves čas prizadevajo za izboljšanje svojih izdelkov, svoje izdelke pa prodajajo le trgovinam, kjer je dobrobit ljubljenčkov zagotovo na prvem mestu!

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  5.00   3 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
rating
Barbara & Bauci
Super izdelek!!Nevtralizira vonj in odlično se pesek sprime v "grudo"!
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5
rating
ANJA & Mickey
Super pesek, dobro sprijemanje, popolnoma nevtralizira vonj in top mi je embalaža, ker se ne strga tako kot pesek v vrečki.
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5