040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Ever Clean Multiple Cat posip - 10 l
 2.  
  Ever Clean

  Ever Clean Multiple Cat posip - 10 l

  Posip za mačje stranišče, ki se ne praši. Posebna formula za gospodinjstva, v katerih živi več kot ena mačka, ki zagotavlja preprosto čiščenje in nevtralizacijo vonjav.

  • 99,9% brezprašnost
  • Maksimalno grudenje
  • Posebna močna formula preprečuje nastanek neprijetnih vonjav
  • Rahlo odišavljen pesek
  • Formira kompaktne grudice 
  ID 34573  1 ocenPodroben opis
  17.29
  Cena17,29 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 16,94 €
  Bonus na kartico vsaj 0,35 €

Več kot ena mačka v gospodinjstvu pomeni več neprijetnih vonjav v mačjem stranišču. Zaradi tega je priporočljivo uporabljati še posebej zmogljiv posip za mačje stranišče, ki bo absorbiral tekočino in nevtraliziral neprijetne vonjave, še preden se lahko le-te razvijejo. Pesek Ever Clean Multiple Cat je za to popoln, saj tvori zelo močne grudice, ki se z lahkoto poberejo in preprečijo, da bi tekočina dosegla dno mačjega stranišča, kjer bi se nabirala in povzročala smrad. 

Navodilo za uporabo: Mačje stranišče napolnite s posipom do višine okoli 7 cm. Za povprečno veliko mačje stranišče potrebujete 5 L posipa. Grudice peska vsak dan odstranite, tako bo mačje stranišče vedno čisto in sveže in po potrebi dosujte pesek. Enkrat mesečno stranišče očistite in zamenjajte celoten posip s svežim. Peska ne ne mečite v straniščno školjko.

Ever Clean je znamka mačjih posipov, ki si že od samega začetka prizadeva vzpostaviti visoko kvalitetne posipe za mačja stranišča. Rezultat tega prizadevanja je prvi posip v Ameriki, ki je iztrebke formiral v grudice, ki so lažje za odstranjevanje, uporaba posipa pa je tako bolj higienična in varčna.

V podjetju si ves čas prizadevajo za izboljšanje svojih izdeljkov, svoje izdelke pa prodajajo le trgovinam, kjer je dobrobit ljubljenčkov zagotovo na prvem mestu!

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  5.00   1 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.