040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Ever Clean posip za mačje stranišče, sivka - 10 L
 2.  
  Ever Clean

  Ever Clean posip za mačje stranišče, sivka - 10 L

  Posip za mačje stranišče z nežnim vonjem sivke, ki se aktivira ob dotiku z mačjimi tačkami. Posip se ob stiku z iztrebkom formira v kompaktne grudice, ki so enostavne za odstranjevanje in delajo porabo posipa varčno.

  • Nežen vonj sivke
  • Večje granule, ki se ne oprijemajo tačk in dlake
  • 30 dnevna svežina
  • Svež vonj ob dotiku s tačkami
  • Formira kompaktne grudice 
  ID 29835  2 ocenPodroben opis
  17.29
  Cena17,29 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 16,94 €
  Bonus na kartico vsaj 0,35 €

Ever Clean Lavender je mačji posip, ki sprošča svež vonj sivke, ko je to potrebno - ob dotiku z mačjimi tačkami. Z aktivnim ogljem, ki nevtralizira neprijeten vonj vam nudi dolgotrajno 30-dnevno svežino vašega doma. Superioren glinen material pa tvori posebno močne grude, ki ne razpadejo. To dela mačji posip še posebej varčen, saj lahko iz stranišča odstranjujete le grudice. Posip je narejen le iz najkvalitetnejšega materiala, ki ne draži dihal in kože.

Navodilo za uporabo: Mačje stranišče napolnite s posipom do višine okoli 7 cm. Za povprečno veliko mačje stranišče potrebujete 5 L posipa. Grudice peska vsak dan odstranite, tako bo mačje stranišče vedno čisto in sveže in po potrebi dosujte pesek. Enkrat mesečno stranišče očistite in zamenjajte celoten posip s svežim. Pesek ne ne mečite v straniščno školjko.

Ever Clean je znamka mačjih posipov, ki si že od samega začetka prizadeva vzpostaviti visoko kvalitetne posipe za mačja stranišča. Rezultat tega prizadevanja je prvi posip v Ameriki, ki je iztrebke formiral v grudice, ki so lažje za odstranjevanje, uporaba posipa pa je tako bolj higienična in varčna.

V podjetju si ves čas prizadevajo za izboljšanje svojih izdelkov, svoje izdelke pa prodajajo le trgovinam, kjer je dobrobit ljubljenčkov zagotovo na prvem mestu!

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  5.00   2 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.