Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Fish4Dog lososovo olje 100% - 100 ml
 2.  
  Fish4Dogs

  Fish4Dog lososovo olje 100% - 100 ml

  ID 17098  6 ocenPodroben opis
  rating
  Nisem opazila sprememb pri moji psicki, da bi hrano jedla z vecjim uzitkom, ko sem dodala to olje, zato 3 zvezdice.. Doziranje ok.. verjamem da je na pumpico se boljse, ampak tudi tukaj se ne preliva ali podobno..
  - Klara & ChikaPoglej ostale
  5.5
  Cena5,50 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 5,39 €
  Bonus na kartico vsaj 0,11 €

17098

FISH4DOG LOSOSOVO OLJE 100% 100 ml

LOSOSOVO OLJE je čisto lososovo olje, pridobljeno iz hladno stiskanega norveškega lososa, z visokim deležem EPA in DHA, idealno je za pse, ki zahtevajo malce več nege in pozornosti. Visok nivo naravnih Omega-3 maščobnih kislin, ki jih Fish4Dogs Lososovo olje vsebuje pripomore k boljšemu stanju suhe in nadražene kože, bolečih in slabo gibljivih sklepov, razpokanih in bolečih šapah ter k boljšemu stanju kožuha.
Lahko se uporablja kot dodatek redni prehrani , prelito po briketih ali vmešano vanje. Izboljša namreč ješčost hrane.

Dopolnilna krmna mešanica – čisto lososovo olje za pse in mačke
Sestava: 100% čisto lososovo olje.
Analitične sestavine: Omega-3 : 875 mg na 5 ml.
Navodilo za uporabo: Dodajajte postopno, prelijte čez hrano.

Priporočeni dnevni vnos:
- mačke - 1/2 čajne žličke
- psi male pasme _ do 1 čajno žličko
- psi srednje pasme - do 2 čajni žlički
- psi velike pasme - do 3 čajne žličke

Omega-3 maščobne kisline lahko pomagajo pri togih sklepih, pusti dlaki in srbeči koži pri vseh starostnih obdobjih ter pri vseh velikostih in pasmah psov in mačk.

Cena za 1 kom.

Ideja super premium hrane Fish4Dogs je zelo preprosta:

 1. RIBE SO DOBRE

  Splošno je znano, da je pravilna hrana ključna za dobro počutje in zdravje. Proizvajalci Fish4Dogs verjamejo, da svojim psom ne moremo privoščiti ničesar boljšega, kot je preprosta riba, v vsej svoji odličnosti. Proteine psi lahko dobijo na različne načine: z mesom, jajci, mlekom in seveda z ribami. Kvaliteta teh beljakovin se močno razlikuje in dejstvo je, da so beljakovine pridobljene iz rib med najboljšimi. Ribje beljakovine so enostavne za prebavo, saj na pasji želodec učinkujejo izjemno nežno, brez draženja. Ne vsebujejo veliko nasičenih maščob in sladkorjev, kar na naše štirinožne prijatelje vpliva še posebej blagodejno.

  Ribe so tudi bogat vir Omega-3 maščobnih kislin, ki pomagajo ohranjati pasji kožuh in kožo sijočo in zdravo. Skrbi tudi za zdrave sklepe, kosti in hrustance.

 2. RIBE, RIBE IN IZKLJUČNO RIBE!

Veliko linij pasje hrane, ki imajo za osnovo ribe, vsebuje tudi druge vrste mesa (predvsem perutnine). Tega proizvajalci Fish4Dogs ne delajo in tudi nikoli ne bodo, saj verjamejo, da so ribe zakon!

Hrana je narejena iz najkvalitetnejših, skrbno izbranih belih rib in lososa, ki posebej blagodejno vplivajo na občutljivo prebavo. 

Enako pomembne kot sestavine, ki jih vključijo v hrano, so pomembne sestavine, ki se jih izogibajo. Hrana Fish4Dogs ne vsebuje žit, saj so ogljikovi hidrati pridobljeni iz graha in krompirja. V hrani prav tako ne najdete umetnih barvil, konzervansov in ojačevalcev okusa.

Vso hrano so skrbno preizkušali in odobrili tudi štirinožni sodelavci proizvajalcev Fish4Dogs. Sporočajo vam, da so Sam, Gabriel, Lucy, Barney, Joe in Amber vso hrano z zadovoljtvom odobrili in upajo, da bo navdušila tudi vaše štirinožne prijatelje. 

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  4.33   6 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
rating
Klara & Chika
Nisem opazila sprememb pri moji psicki, da bi hrano jedla z vecjim uzitkom, ko sem dodala to olje, zato 3 zvezdice.. Doziranje ok.. verjamem da je na pumpico se boljse, ampak tudi tukaj se ne preliva ali podobno..
3