040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Flexi Vario razdelilnik za dva psa, S (različne barve)
 2. Zadnji kos
   
  Flexi

  Flexi Vario razdelilnik za dva psa, S (različne barve)

  Lastniki več kosmatincev vemo, kako zoprno je lahko sprehajanje dveh psov hkrati. Naredite konec neskončnemu zapletanju psov in na povodec Flexi Vario pritrdite razdelilnik, s katerim boste lahko v miru sprehajali oba ljubljenca hkrati.

  • Par najlonskih trakov, s katerimi lahko sprehajate dva manjša psa
  • Odsevni šivi na trakovih
  • Primeren za povodec Vario S
  ID 37068  1 ocenPodroben opis
  rating
  Super zadeva, če ste lastnik dveh manjših kužkov. Po celi dolžini obeh trakov je odsevni trak, kar je dodatni plus, sploh za poznejše sprehode. Moja kužka imata vsak cca 7kg in razdelilnik jima ustreza, kljub temu da na embalaži piše do 5 kg.
  - KAJA & TyPoglej ostale

Po napornem dnevu se veselite sprehoda s svojima ljubljencema, a takoj, ko se odpravite od doma se psa začneta zapletati v povodce. Vsi, ki smo že sprehajali več psov hkrati poznamo zadrego, ki nastane med sprehajanjem več psov hkrati, z različnimi povodci.

Zdaj lahko nadležnemu zapletanju naredite konec z razdelilnikom povodca. Psa bosta tako pritrjena na le en povodec in se tako ne bosta mogla zapletati.

Kužkoma se obeta skupna zabava z veliko prostega tekanja in to brez nadležnega zapletanja.

Ker imata oba trakova razdelilnika odtisnjene odsevne črte, bosta vaša psa vidna tudi ponoči. Razdelilnik lahko pritrdite le na povodec Flexi Vario S.

ZAKAJ IZBRATI POVODCE FLEXI?

44 - letna tradicija: Prvi prototip zložljivega povodca Flexi je bil zasnovan že leta 1972. Glavni koncept je od takrat naprej ostal enak: omogočiti psom svobodno gibanje pod nadzorom, na čim bolj praktičen način. Ste vedeli, da je bil prvi povodec Flexi lesen, zavorni mehanizem pa si je njegov izumitelj Manfred Bogdahn sposodil kar pri motorni žagi?

Kvaliteta in eleganca: Ohišja Flexi povodcev so narejena iz robustne plastike, ki se zlepa ne uniči. Trakovi pa so izdelani iz visoko kvalitetnega in trpežnega najlona. Pri oblikovanju povodcev sodelujejo tudi modni oblikovalci, ki poskrbijo za moden in eleganten videz povodca.

Visoka priljubljenost po celem svetu: Kvaliteta, varnost, priročnost in moderen izgled so dejavniki, ki prepričajo kupce po vsem svetu. Flexi povodce izvažajo v kar 90 držav po vsem svetu.

Dobitniki mnogih mednarodnih priznanj in nagrad: Leta 2010 so si povodci Flexi prislužili naziv Znamka stoletja, ki jo podeljuje Nemška komisija za kakovost. Pohvalijo se lahko še z mnogimi drugimi mednarodnimi nagradami kot so: Consumer's Digest Best Buy, Red Dot Design Award in Editor's Choice Award, ki jo podeljuje ameriška revija dolg Fancy.

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  5.00   1 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
rating
KAJA & Ty
Super zadeva, če ste lastnik dveh manjših kužkov. Po celi dolžini obeh trakov je odsevni trak, kar je dodatni plus, sploh za poznejše sprehode. Moja kužka imata vsak cca 7kg in razdelilnik jima ustreza, kljub temu da na embalaži piše do 5 kg.
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5