Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. JBL Herbil - 250 ml
 2. Ni na zalogi
   
  JBL

  JBL Herbil - 250 ml

  ID 24873 Podroben opis
  7.29
  Cena7,29 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 7,14 €
  Bonus na kartico vsaj 0,15 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči

24873
JBL Herbil Ekološka zelena hrana za želve

JBL Herbil vsebuje mešanico posušenih trav in zelišč, ki so posebej uravnotežene, da bi zadovoljili potrebe želv. Pridelano iz ekoloških kmetij v skladu s strogimi smernicami Bioland združenja, so trave in zelišča previdno posušena in pritisnjena v naravnem stanju v seneni storži, brez kakršnihkoli dodatkov. Kombincija visoke vsebnosti vlaken skupaj z nizkim prehodom skozi črevesje, z optimalno razdelitvijo vlaken, ki zagotavljajo zdravo prehrano. JBL Herbil vsebuje, kolikor je to mogoče, naravno raven mineralov in vitaminov A in E. Odvisno od želje živali, lahko dodamo storži za seno neposredno ali predhodno namočeno v majhni količini vode, ali dati skupaj s svežimi travniškimi zelišči. Mladi rastoči živali je treba krmiti z JBL Herbil večkrat na dan, s toliko, kot je pojedel v kratkem času. Štiri do pet viri tedensko je dovolj za popolnoma odrasle živali. Hrano, ki je ribe ne pojedo, je treba odstraniti vsak dan. Želve, ki so bile stalno krmljene na dieti pretirano bogato z beljakovinami potrebujejo določen čas, da se prilagodijo pred sprejemom JBL Herbil.

Sestavine: trave, zelišča.

Analitična sestava: surove beljakovine 12%, Surove maščobe 4%, Surove vlaknine 21%, Surovi pepel 11%, Kalcij 0,85%, Fosfor 0,34%.

Osnovno živilo brez konzervansov ali barvnih aditivov.

Serijska številka, količina in rok uporabnosti so odtisnjeni na embalaži. Proizvajalec: JBL GmbH & Co. KG D-67141 Neuhofen, Nemčija. Država porekla: Nemčija. Distributer: DDL Zagreb d.o.o., Abramovičeva 11, 10000 Zagreb, Hrvaška.

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.