040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Kodila sušeni goveji požiralniki - 500 g
 2.  
  Kodila

  Kodila sušeni goveji požiralniki - 500 g

  Ko vas naslednjič vaš kuža prosi za prigrizek, mu ponudite sušene goveje požiralnike. Med grizenjem si bo očistil in okrepil zobe, zraven pa zaužil še glukozamin, ki bo poskrbel za zdrave zobe. Kdo bi si mislil, da je žvečenje lahko tako zelo zdravo?

  • 100% naravne
  • Hrustljave
  • Skrbijo za odlično ustno higieno
  • Bogat vir glukozamina in hondroitina
  • SLOVENSKI PROIZVOD
  ID 8255  2 ocenPodroben opis
  13.99
  Cena13,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 13,71 €
  Bonus na kartico vsaj 0,28 €

Ko vas naslednjič vaš kuža prosi za prigrizek, mu ponudite sušene goveje požiralnike. Med grizenjem si bo očistil in okrepil zobe, zraven pa zaužil še glukozamin in hondroitin, ki bosta poskrbela za zdrave zobe in sklepe. Kdo bi si mislil, da je žvečenje lahko tako zelo zdravo? Sušeni požiralnki so naraven produk slovenskega goveda. Ne vsebujejo nobenih umetnih dodakov, glutena in žit, zato so primerni tudi za pse z občutljivo prebavo in alergijami. Imajo mehkejšo strukturo kot sapniki, zato jih lahko žvečijo tudi psi s šibkejšimi zobmi.

Proizvajalec: Kodila d.o.o.
Država porekla: Slovenija
Šifra izdelka: 8255

Mesarstvo Kodila je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1992. Nahajajo se v Markišavcih pri Murski Soboti, v podjetju pa sodelujo že tri generacije. Njihov cilj je ponuditi visoko kvalitetne mesne in suhomesne proizvode, ki po svoji kvaliteti sloveji po vsej Sloveniji. Njihova ponudba pasjih žvečilk obsega vse od svinjskih uhljev pa do sušenih govejih pljuč.  Vsi prigrizki vsebujejo meso in dele telesa slovenskih živali. Pripravljeni so z naravnim sušenjem, brez dodajanja umetnih dodatkov, barvil in konzervansov.

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  5.00   2 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.