040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Royal Canin Adult Sterilised - pašteta
 2.  
  Royal Canin

  Royal Canin Adult Sterilised - pašteta

  Popolna mokra hrana za sterilizirane/kastrirane odrasle mačke. Pomaga vzdrževati zdravo telesno težo in urinarni trakt. Posebna formula je zasnovana na način, ki mačkam nagonsko tekne.

  • Podpora zdravemu urinarnemu traktu
  • Pomaga ohranjati idealno telesno težo
  • Prehranska preferenca, ki mačkam zagotovo tekne
  • Slastna tekstura paštete
  ID 34587 Podroben opis
Možnosti artikla Cena na Bonus* Cena Zaloga po trgovinah Dodaj v košarico
85 g Royal Canin Adult Sterilised - pašteta 85 g
11,65 €/kg 0,02 € 0,99 €0,99 €0.99
12 x 85 g Royal Canin Adult Sterilised - pašteta 12 x 85 g
11,65 €/kg 0,24 € 11,88 €11,88 €11.88
* Pridobite lahko vsaj toliko bonusa v € nazaj na vašo klubsko kartico. Bonus lahko porabite ob naslednjem nakupu!

Mačke po kastraciji in sterilizaciji pogosto postanejo bolj izbirčne in zahtevne kar se tiče prehrane. Prehrambene navade mačk se po sterilizaciji ali kastraciji močno spremenijo. Navadno pridobijo na teži in postanejo bolj požrešne. Pomembno je, da hrana poskrbi za uravnotežen vnos maščob in beljakovin, ki ne vodijo v debelost. 

Odlike hrane Royal Canin Sterilised:

 • Nadzorovana telesna teža
 • Vzdrževanje zdravega urinarnega trakta s pravilnim razmerjem mineralov
 • Prilagojena formula se ujema s hrano nad katero se mačke nagonsko navdušujejo.

Hrana Royal Canin:

Hrana Royal Canin se osredotoča na zdravje in dobro počutje naših ljubljenčkov. Osredotočajo se na skrbno izbiro sestavin, ki ljubljenčkom zagotavljajo optimalen izkoristek hrane, katerega temelji so:

 • Zadovoljitev energijskih potreb: pravilno razmerje beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob skrbi za zadovoljitev energijskih potreb naših štirinožnih prijateljev
 • Preventiva: antioksidanti, prebiotiki, vlaknine in maščobne kisline pomagajo vzdrževati pravilno delovanje ledvic in prebave, ter blažijo težave, ki nastanejo s staranjem
 • Posebna nega: različni dodatki so dodani določenim linijam hrane, z namenom zadovoljiti specifične potrebe, s katerimi se sooča določen tip mačk in psov.

SESTAVA

meso in mesni stranski proizvodi,stranski proizvodi rastlinskega izvora,žitarice, ekstrakti rastlinskih beljakovin, minerali, sladkorji.

DODATKI NA KG

vitamin D3 190 IU, E1 (železo) 4 mg, E2 (jod) 0,46 mg, E4 (baker) 3,7 mg, E5 (mangan) 1,2 mg, E6 (cink) 12 mg

ANALITSKE SESTAVINE

surove beljakovine 10,8%, surova olja in maščobe 2,4%, surovi pepel 1,6%, surova vlaknina 1,6%, vlaga 81%.

Royal Canin, ki ga je leta 1968 ustanovil veterinar dr. Jean Cathary, se ponaša z več kot 45 leti izkušenj pri snovanju in proizvodnji prehranskih rešitev, prilagojenih specifičnim potrebam mačk in psov. V sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo sestavljajo nutricionisti, vzreditelji in veterinarji iz celega sveta, Royal Canin v središče inovacijskega procesa postavlja potrebe mačk in psov. Tako ponujajo vrsto izdelkov, prilagojenih glede na velikost, starost, pasmo, življenjski stil in posebne prehranske potrebe mačk in psov. 

Prepričanje, da ljubljenčki niso ljudje, vodi prehrambene strokovnjake in veterinarje, da se v prvi vrsti osredotočajo na prehrambene potrebe ljubljenčkov, ki so opazno drugačne od naših. Leta raziskovanja so pripeljala do recepture, ki s svojo visoko kvaliteto pomaga ljubljenčkom, da ostanejo zdravi in lepi na pogled.

Strokovnjaki pri svojem delu upoštevajo starost, velikost, življenski stil, pasmo in specifične potrebe ljubljenčkov, kar je pripeljelo do številnih linij prehrane, prilagojene različnim psom in mačkam v različnih obdobjih. Številni testi sestavin in končnih produktov zagotavljajo popolno kvaliteto hrane za vaše ljubljenčke. 

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.