040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Royal Canin Senior 12+ - 85 g
 2.  
  Royal Canin

  Royal Canin Senior 12+ - 85 g

  Popolna in uravnotežena mokra hrana za mačke, starejše od 12 let, ki jim pomaga blažiti težave, ki nastanjeo s staranjem.

  • Primerna za mačke, starejše od 12 let
  • Pomaga vzdrževati idealno telesno težo
  • Skrbi za zdravje ledvic
  • Skrbi za zdrave sklepe
  • Skrbno izbran okus nad katerem se mačke naravno navdušujejo
  ID 31051 Podroben opis
  0.99
  Cena0,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 0,97 €
  Bonus na kartico vsaj 0,02 €

Popolna uravotežena mokra hrana za vse odrasle mačke, ki bolj kot v suhi hrani, uživajo v koščkih mesa v omaki. Hrana je zasnovana posebej za starejše mačke, da zadosti vsem njihovim specifičnim potebam.

Odlike hrane Royal Canin Senior 12+:

 • EPA&DHA: sta omega-3 maščobni kislinio, ki skrbita za pravilno delovanje organov, hitro obnovo celic, izboljšujeta zdravje srca, delujeta protivnetno, predvsem pa nudita podporo sklepom ostarele mačke.
 • Ravnovesje glavnih hranilnih skupin (maščobe, ogljikovi hidrati in beljakovine) skrbi za ohranjanje idealne telesne mase.
 • Prehranska preferenca: profil hranil se ujema s hrano nad katero se mačke nagonsko navdušujejo.
 • Ustrezna vsebnost fosforja ščiti ledvice.

Hrana Royal Canin se osredotoča na zdravje in dobro počutje naših ljubljenčkov. Osredotočajo se na skrbno izbiro sestavin, ki ljubljenčkom zagotavljajo optimalen izkoristek hrane, katerega temelji so:

 • Zadovoljitev energijskih potreb: pravilno razmerje beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob skrbi za zadovoljitev energijskih potreb namših štirinožnih prijateljev
 • Preventiva: antioksidanti, prebiotiki, vlaknine in maščobne kisline pomagajo vzdrževati pravilno delovanje ledvic in prebave, ter blažijo težave, ki nastanejo s staranjem
 • Posebna nega: različni dodatki so dodani določenim linijam hrane, z namenom zadovoljiti specifične potrebe, s katerimi se sooča določen ti mačk in psov.

 

Proizvajalec: Royal Canin

Šifra izdelka: 31051

SESTAVA
beljakovine in živalski derivati??, žita, olja in maščobe, rastlinski beljakovinski izvlečki, derivati ??rastlinskega izvora, minerali, školjke in raki, različni sladkorji.
DODATKI (na kg)
Prehranski dodatki: vitamin D3: 280 IU, E1 (železo): 2,5 mg, E2 (jod): 0,02 mg, E4 (baker): 0,2 mg, E5 (mangan): 0,8 mg, E6 (cink): 8 mg.
ANALITSKE SESTAVINE
beljakovine: 10% - vsebnost maščob: 4% - surovi pepel: 1,5% - surova vlakna: 0,8% - vlaga: 80% - EPA / DHA esencialne maščobne kisline: 0,13% - fosfor: 0,1%.

O ZNAMKI

Royal Canin, ki ga je leta 1968 ustanovil veterinar dr. Jean Cathary, se ponaša z več kot 45 leti izkušenj pri snovanju in proizvodnji prehranskih rešitev, prilagojenih specifičnim potrebam mačk in psov. V sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo sestavljajo nutricionisti, vzreditelji in veterinarji iz celega sveta, Royal Canin v središče inovacijskega procesa postavlja potrebe mačk in psov. Tako ponujamo vrsto izdelkov, prilagojenih glede na velikost, starost, pasmo, življenjski stil in posebne prehranske potrebe mačk in psov. 

Prepričanje, da ljubljenčki niso ljudje, vodi prehrambene strokovnjake in veterinarje, da se v prvi vrsti osredotočajo na prehrambene potrebe ljubljenčkov, ki so opazno drugačne od naših. Leta raziskovanja so pripeljala do recpeture, ki s svojo visoko kvaliteto pomaga ljubljenčkom, da ostanejo zdravi in tudi lepi na pogled.

Strokovnjaki pri svojem delu upoštevajo starost, velikost, življenski stil, pasmo in specifične potrebe ljubljenčkov, kar je pripeljelo do številnih linij prehrane, prilagojene različnim psom in mačkam, v različnih obdobjih. Številni testi sestavin in končnih produktov, zagotavljajo popolno kvaliteto hrane za vaše ljubljenčke. 

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.