040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Royal Canin Senior Instictive +7 - omaka- 85 g
 2.  
  Royal Canin

  Royal Canin Senior Instictive +7 - omaka- 85 g

  Popolna mokra hrana za starejše mačke (nad 7 let) nad katero se navdušujejo tudi najbolj izbirčne mačke, saj je formula zasnovana tako, da se nad njo mačke intiktivno navdušujejo.

  • Prilagojena formula, ki se ujema s hrano nad katero se mačke nagonsko navdušujejo.
  • Pomaga vzdrževati zdrav urinarni trakt.
  • Pomaga vzdrževati idealno telesno težo
  • Koščki mesa v slastni omaki
  ID 21213 Podroben opis
  0.99
  Cena0,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 0,97 €
  Bonus na kartico vsaj 0,02 €

Starejše mačje dame so včasih lahko zelo izbirčne in zavračajo običajno hrano. Njihovi ljudje so navadno vedno pripravljeni ustreči njihovim željam. Zdaj jim lahko zbudite apetit s slastnimi vrečkami Instinctive, ki jim apetit zbudijo s posebno formulo, ki jim intiktivno tekne.

Odlike hrane Royal Instinctive 7 +:

 • Instiktivna preferenca: formula zasnovana s poznavanjem mačjega instinkta za hrano. 
 • Ravnovesje glavnih hranil pomaga ohranjati idealno telesno maso.
 • Ustrezna vsebnost fosforja skrbi za zdravje ledvic
 • Vzdrževanje vitalnosti s kompleksom antioksidantov: nevtralizira proste radikale, ki so glavni povzročitelj staranja.

Hrana Royal Canin se osredotoča na zdravje in dobro počutje naših ljubljenčkov. Osredotočajo se na skrbno izbiro sestavin, ki ljubljenčkom zagotavljajo optimalen izkoristek hrane, katerega temelji so:

 • Zadovoljitev energijskih potreb: pravilno razmerje beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob skrbi za zadovoljitev energijskih potreb namših štirinožnih prijateljev
 • Preventiva: antioksidanti, prebiotiki, vlaknine in maščobne kisline pomagajo vzdrževati pravilno delovanje ledvic in prebave, ter blažijo težave, ki nastanejo s staranjem
 • Posebna nega: različni dodatki so dodani določenim linijam hrane, z namenom zadovoljiti specifične potrebe, s katerimi se sooča določen ti mačk in psov.

 

Proizvajalec: Royal Canin

Šifra izdelka: 21213

SESTAVA
beljakovine in živalski derivati??, žitarice, izvlečki rastlinskih beljakovin, derivati ??rastlinskega izvora, minerali, olja in maščobe, mehkužcev in rakov, različni sladkorji.
DODATKI (na 1 kg)
Prehranski dodatki: vitamin D3: 245 IU, E1 (železo): 1,5 mg E2 (jod): 0,04 mg E4 (baker): 0,3 mg, E5 (mangan): 0,5 mg, E6 (cink): 5 mg.
ANALITSKE SESTAVINE
beljakovine: 10% - vsebnost maščobe: 3,5% - surovi pepel: 1,1% - surova vlakna: 1,1% - vlaga: 82% - Fosfor: 0,15%.

O ZNAMKI

Royal Canin, ki ga je leta 1968 ustanovil veterinar dr. Jean Cathary, se ponaša z več kot 45 leti izkušenj pri snovanju in proizvodnji prehranskih rešitev, prilagojenih specifičnim potrebam mačk in psov. V sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo sestavljajo nutricionisti, vzreditelji in veterinarji iz celega sveta, Royal Canin v središče inovacijskega procesa postavlja potrebe mačk in psov. Tako ponujamo vrsto izdelkov, prilagojenih glede na velikost, starost, pasmo, življenjski stil in posebne prehranske potrebe mačk in psov. 

Prepričanje, da ljubljenčki niso ljudje, vodi prehrambene strokovnjake in veterinarje, da se v prvi vrsti osredotočajo na prehrambene potrebe ljubljenčkov, ki so opazno drugačne od naših. Leta raziskovanja so pripeljala do recpeture, ki s svojo visoko kvaliteto pomaga ljubljenčkom, da ostanejo zdravi in tudi lepi na pogled.

Strokovnjaki pri svojem delu upoštevajo starost, velikost, življenski stil, pasmo in specifične potrebe ljubljenčkov, kar je pripeljelo do številnih linij prehrane, prilagojene različnim psom in mačkam, v različnih obdobjih. Številni testi sestavin in končnih produktov, zagotavljajo popolno kvaliteto hrane za vaše ljubljenčke. 

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.