040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč

Zgodba o velikih srcih in napolnjenih želodčkih

Znova in znova nas presenečajo velika srca vseh vas, Mr.Petovih prijateljev.V Mr.Petu smo v drugi polovici septembra v vse naše trgovine namestili košarice in vas prosili, da nam pomagate zbrati hrano za brezdomne živali, ki jim bomo tudi sami namenili donacijo ob Dnevu živali. Vaš odziv je bil neverjeten. Košare so se polnile tako, da smo jih težko sproti praznili in kup zbranih donacij se je v našem skladišču večal in večal.

Vaša in naša donacija je v kilogramih skupaj znesla kar 5 ton.

Za pomoč pri predaji donacij smo prosili velikega ljubitelja živali Roka Terkaja, ki tudi sam deluje dobrodelno v okviru zavoda Naš kuža.

In podali smo se na pot …

Najprej smo en poln kombi hrane odpeljali v Zavetišče Ljubljana, kjer letno sprejmejo preko 1300 mačk in skoraj 400 psov. S skupnimi močmi smo raztovorili hrano, malo počohali ljubke mucke in se poigrali s kužki, ter nadaljevali pot do naslednjega zavetišča.

Zavetišče Turk smo obiskali v popoldanskih urah in ponovili vajo.

Proti večeru pa smo se odpeljali še na Štajersko do Zavetišča Maribor, kjer nas je navdušil še posebej topel sprejem in čudovit mačji kotiček. Tudi tam smo raztovorili poln kombi hrane.

V vseh treh zavetiščih kar lep čas ne bo treba skrbeti, saj bodo želodčki živali polni hrane, ki smo jo skupaj zbrali. Preostanek donacij, ki se te dni še zbirajo po trgovinah Mr.Pet pa bomo razdelili med izbrana lokalna društva: DPMŽ Koroške, Mačja hiša, Zavod Muri, Obalno zavetišče za živali, Društvo za zaščito živali Kranj, Društvo Reks in Mila, Zavetišče Horjul, AniMa ter DZZŽ Kočevje.

Čudovito je videti, kaj lahko naredimo, ko stopimo skupaj!

IN HVALA TEBI, KI SI DONIRAL ❤️