040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč
 1. Viyo Reinforces cat Kitten - 7 x 30 ml
 2. Ni na zalogi
   

  Viyo Reinforces cat Kitten - 7 x 30 ml

  Prebiotični napitek za zdravje črevesne mikroflore Viyo Reinforces podpira naravne obrambne mehanizme vašega ljubljenčka.

  • Zdrav napitek
  • Dobrega vonja in okusa
  • Izboljšuje naravno obrambo telesa
  • Razvili so ga veterinarji
  • Vidni rezultati
  ID 30329  1 ocenPodroben opis
  7.99
  Cena7,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 7,83 €
  Bonus na kartico vsaj 0,16 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči

Kaj je Viyo Reinforces?
Viyo Reinforces je zdrav napitek za vašo mačko, ki so ga razvili veterinarji. Vsebuje prebiotske vlaknine, ki izboljšajo črevesno mikrofloro in prebavni sistem mačk. Spodnji del črevesja naseljuje približno 50 različnih vrst bakterij, ki skrbijo za zdravje prebavnega sistema. Skupno število teh bakterij je zelo visoko – med 105 in 109 CFU (enot, ki tvorijo kolonije) na mililiter črevesne vsebine. Prebiotična vlakna v napitku Viyo Reinforces hranijo bakterije in tako pomagajo izboljšati naravno obrambo vašega ljubljenčka. Tako kot pri ljudeh je tudi pri mačkah črevesna mikroflora v 70% odgovorna za imunski sistem in zdravje.

Edinstvena receptura
Viyo Reinforces vsebuje edinstveno učinkovino FOSim+ (fruktooligosaharidi in inulin). Kombinacija teh prebiotičnih vlaknin zagotavlja prehrano različnim dobrim bakterijam v črevesni mikroflori vaše mačke. Receptura v obliki tekočine pa zagotovi, da se vlaknine ne prebavljajo že v želodcu ampak potujejo naprej, kjer so potrebne: do črevesne mikroflore mačke.

Kako vemo, ali Viyo Reinforces deluje?
Da se je izboljšala prebava pri vaši mački boste opazili tako, da bo imela kompaktno blato, svetleč kožuh in bo bolj živahna. Odvisno od trenutnega zdravstvenega stanja bodo rezultati Viyo Reinforces vidni že čez 1 teden ali najkasneje čez 1 mesec. Odvisno od stanja prebavil je možno, da bodo po prvi uporabi Viyo Reinforces iztrebki mehkejši. To je pokazatelj, da izdelek deluje.

Kako naj uporabljam Viyo Reinforces?
V škatli je 7 vrečk, vsaka vsebuje dnevni odmerek 30 ml. Ne glede na starost, pasmo ali težo ji vsak dan ponudite en odmerek Viyo Reinforces. Pred uporabo vrečko dobro pretresite. Najbolje da ji ga ponudite zjutraj, pred prvim obrokom. Viyo Reinforces je 100% naraven nizkokaloričen izdelek. Uporablja se ga v katerikoli kombinaciji hrane ali diete.

Kakšen je odmerek za mojo mačko?
1 vrečka vsebuje 30 ml izdelka. To je dnevni odmerek za vse mačke, velike ali majhne. Da lahko pomagamo naravnim obrambnim mehanizmom, prebiotične vlaknine Viyo Reinforces nahranijo dobre bakterije, ki živijo na črevesni sluznici. Število teh bakterij je zelo podobno tako pri majhnih kot velikih živalih. Zato je tudi odmerek enak, ne glede na težo ali starost mačke.

Kdaj naj uporabim Viyo Reinforces?
Viyo Reinforces pomaga vaši mački, da zgradi močan imunski sistem. Zasnovan je tako, da ga lahko uporabljate vsak dan, celo leto. Sicer pa bo najbolj koristen v tistih obdobjih, ko bi imunski sistem mačke potreboval dodatno spodbudo. Spomladi, ko se vreme izboljša, gre vaš ljubljenček večkrat ven, kjer grizlja travo in druge stvari, ki jih najde, to pa pogosto pripelje do drisk. Poleti visoke temperature ali potovanje na dopust živali pripeljejo v stres in s tem dobijo prebavne težave. Jeseni in pozimi pa mraz povzroči, da je ljubljenček bolj dovzeten za infekcije.

Katero vrsto Viyo Reinforces naj uporabim?
Viyo Reinforces je izdelan v treh različicah, ki so prilagojene potrebam živali vseh starosti. Vsaka različica vsebuje uravnoteženo kombinacijo vitaminov, mineralov, beljakovin in mikroelementov specifično za starost vašega ljubljenčka.

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  5.00   1 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.