Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Nasveti in informacije o hišnih ljubljenčkih Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

Tudi letos nam je uspelo! Skupaj smo zbrali kar 20 ton hrane za zavržene živali!

 1. Akcija "Donirajmo skupaj 2022" je zaključena!

  4. oktober je svetovni dan živali, dan, ko smo lastniki in ljubitelji živali še posebej hvaležni za naše kosmate kepice! Manj prazničen pa je za tiste kosmate prijatelje, ki lastnikov še nimajo in nanje čakajo v zavetiščih…  20 ton zbrane hrane in opreme


  Skupaj smo zbrali kar 20 ton hrane in opreme za zavržene živali!


  Akcija ob svetovnemu dnevu živali, ki jo organiziramo že četrto let, je tudi tokrat presegla vsa pričakovanja. Potekala je v vseh poslovalnicah Mr. Pet po Sloveniji, od 20. septembra do 4. oktobra, kjer ste obiskovalci z nakupom hrane in opreme lahko pomagali manj srečnim kosmatincem v zavetiščih in društvih po Sloveniji. Vse izdelke, ki so se v tem času nabrali, smo nato še podvojili in tako poskrbeli za izjemno kakovostno hrano in ostale pripomočke, ki bodo osrečevali oskrbovance tudi v mrzlih jesenskih dneh.


  Zavedamo se, da vse živali nimajo take sreče, da bi imele ljubečega skrbnika, zato nanj čakajo v zavetiščih. S tem razlogom smo se pred štirimi leti odločili, da v naših poslovalnicah stopimo skupaj in osrečimo prav vse kosmatince. Naše srčne srčne stranke so nas že četrto leto pustile brez besed z donacijami, mi pa smo njihove donacije podvojili. Izjemno sem hvaležen vsem In vsakemu posebej za njegov prispevek. Zato se bomo skupaj potrudili, da osrečimo čim več hišnih ljubljenčkov.” je ob zaključku zbiranja prispevkov povedal naš direktor podjetja, Borut Magister.


  Donacije bodo razdeljene številnim slovenskim društvom


  Trenutno že sodelujemo z več kot 30 zavetišči in društvi, ta številka pa iz leto v leto še narašča. Vsaka naša poslovalnica namreč skozi celotno leto zbira donacije za lokalna društva in zavetišča, ter jim vaše donacije sproti predaja.Letos bomo izkupiček celotne akcije ob dnevu živali razdelili med naslednja društva po Sloveniji: Lajka, Gmajnice, Horjul, Drutvo Mila in Reks, Hrtji svet Slovenije, AnimalAngels, Srce za Bulle, DZZŽ Arja, Mačji dol, DZZŽ Posavje, DZZŽ Kočevje, Zavetišče Turk, Marjetica Koper, Mačja preja, ODPMŽ Koper, Klic živali Bovec, Zavetišče Maribor, Animal Matters, Zavod Muri, ZonZani, Maja hiša Celje, DZMLZ Vojnik, Društvo za zaščito konj, Smrčki, Prijazne male zverinice, Rubayal, DPMŽ Ptuj, Društvo Deteljica, DZZŽ Pomurja in Mačji Dol.


  Vse to pa ne bi bilo mogoče brez VAŠE pomoči – najlepše se zahvaljujemo prav vsakemu izmed vas, ki ste v teh nepredvidljivih časih pomagali z nakupom hrane in opreme za zavržene živali, ter tako pripomogli k izjemnemu uspehu letošnje akcije.


  Spodaj si lahko ogledate nekaj fotografij zbrane hrane in opreme! Še enkrat, iz srca, HVALA!  Fotogalerija

  klik za povečavo

 2. TAGI NA TEJ VSEBINI
  O AVTORJU
  Mr.Pet svetovalka Sara
  MR. PETOV IZBOR