Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Beaphar CaniComfort polnilo za električni razpršilec - 48 ml
 2. Zadnji kos
   
  Beaphar

  Beaphar CaniComfort polnilo za električni razpršilec - 48 ml

  Polnilo za električno razpršilo za prostor, ki vsebuje feromone, ki psa pomirjajo.

  • Pomiritev in zmanjšanje neželenega vedenja
  • Primeren ob menjavi okolja, stresnih dogodkih ali prihodu novega družinskega člana
  • Konstantna uporaba
  • Psa ne uspava
  ID 41780 Podroben opis
  20.49
  Cena20,49 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 20,08 €
  Bonus na kartico vsaj 0,41 €
Polnilo za električni razpršilec Beaphar CaniComfort.

Feromon uporabljen v Beaphar CaniComfort je klinično dokazana, preprosta in učinkovita rešitev za pomiritev psov. Uporaba feromonov, prepoznanih s strani vašega psa, pomaga da se vaš pes počuti doma sproščeno in pomaga pri preprečevanju reakcij povezanih s tesnobo, kot so lajanje, uničevanje pohištva, markiranje, prekomerno lizanje ter splošno stresno obnašanje.

Priporočljivo ob spremembah pasjega okolja, kot je selitev, v času učenja ter ostalih stresnih situacij. S tem mu pomagate pri hitrejši prilagoditvi v novo rutino. Feromon uporabljen v Beaphar CaniComfort je kopija pasjega feromona, ki se sprošča ob negi mladičev in jim konstantno sporoča, da je sprememba okolja varna.

Beaphar CaniComfort je primeren za vse starosti in pasme in ne vpliva na druge živali v gospodinjstvu ali uspava psa. Uporabljajte konstantno, ne ugašajte.

 Varnostni list

Beaphar je podjetje, ki svojo strast do hišnih ljubljenčkov s pridom uporablja v proizvodnji svojih izdelkov že 70 let! V tem času so razvili in proizvedli proizvedli veliko inovativnih farmacevtskih sredstev, izdelkov za zdravo življenje in izdelkov za nego ljubljenčkov, pri čemer so vedno skledili cilju: ponuditi kvalitetne izdelke po zmerni ceni, ki bodo skrbeli za blaginjo hišnih ljubljencev.

Zavedajo se, da si vsi ljubljenčki zaslužijo le najboljše, zato ponujajo izdelke za vse - od mačk in psov, pa vse do glodavcev, ptic in plazilcev.
Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "41780", item_name: "Beaphar CaniComfort polnilo za električni razpršilec - 48 ml", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Beaphar", item_category: "Psi", item_category2: "Prehranska dopolnila", item_category3: "Nevrološki sistem (proti stresu)", price: 20.49, quantity: 1 } ] } });