Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Catit Senses Digger, igrača za hranjenje
 2.  
  Catit

  Catit Senses Digger, igrača za hranjenje

  Naj si vaša mačka skozi zabavno miselno igro prisluži svoj obrok. Pametni dizajn igrače spodbuja mačkine naravne instinkte, da si pri iskanju hrane pomaga s tačkami.

  • Mački preprečuje goltanje
  • Mačka se samostojno zabava
  • Spodbuja mačko k razmišljanju
  • Lahko ga nadgradite z drugimi pametnimi igračami Catit
  • Akupresurna maažna podlaga
  ID 32680  1 ocenPodroben opis
  18.19
  Cena18,19 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 17,83 €
  Bonus na kartico vsaj 0,36 €

Interaktivna igrača, ki mačko spodbuja, da si pri iskanju hrane pomaga s svojimi tačkami. Na ta način mačko spodbujamo k samostojnemu razmišljanju in preprečuje goltanje hrane, saj lahko mačka na enkrat iz cevk izbeza le en briket oz. priboljšek. Odlične rezultate pa so take miselne igre pokazale tudi pri izbirčnih mačkah, saj se te namestto na okus hrane raje osredotočajo na zabavo. Catit Senses Digger vsebuje cevi različnega premera, ki so ob enem tudi različno zahtevne za iskanje priboljškov.

Lastnosti Catit Senses Digger:

 1. Vstavite brikete ali priboljške v različne cevi, da jih mačka povoha in poskuša izbezati. Cevi imajo zaokrožene robove, kar jih dela še bolj enostavne za uporabo in čiščenje.
 2. Komplet vsebuje tri ožje cevi in dve daljši in širši cevki.
 3. Stabilna podlaga in vdolbina za hrano: Vdolbina se lahko uporabi za enostavno nastavljanje briketov ali priboljškov, saj jih mačka doseže brez težav, hkrati pa v njej zbudijo zanimanje in željo po več. Odlično se obnese pri menjavi mačkinega okolja, saj le-te velikokarat med mačkami povzročijo neješčost. Z igračo Senses Digger pa lahko mačko za začetek nahranite tako, da nekaj hrane položita v vdolibino, kjer jo mačka z lahkoto doseže. Če pa želi priti do še več hrane se mora temu ustrezno tudi potruditi in jo s tačkami izbezati iz cevi. Na ta način mački odvrnemo pozornost od novega okolja.
 4. Enostavna za čiščenje: Senses Digger enostavno razstavite in očistite. Priporočljivo je ročno pomivanje z naravnim milom, ki ne vsebuje kemikalij, ki bi lahko bile mačkam škodljive.
 5. Enostavna nadgraditev: igračo lahko mačka uporablja samostojno ali pa jo nagradite še z drugimi odličnimi izdelki Catit.
Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  3.00   1 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "32680", item_name: "Catit Senses Digger, igrača za hranjenje", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Catit", item_category: "Mačke", item_category2: "Igrače za mačke", item_category3: "Interaktivne & miselne igrače", price: 18.19, quantity: 1 } ] } });