Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Nasveti in informacije o hišnih ljubljenčkih Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

Skupaj smo zbrali neverjetnih 16 ton hrane za zavetiščne živali!
 1. Dobrodelna akcija na dan živali 2020

  4. oktober je dan živali in ker nam naše živali v življenje prinašajo toliko radosti in ljubezni, se v Mr.Petu-u na ta dan vsako leto spomnimo tudi na tiste manj srečne. Na pse in mačke, ki svojega doma še niso našli, ki čakajo v zavetiščih in vsakič znova upajo, da bo končno napočil ta za njih najsrečnejši dan, ko bodo z novo družino odšli v boljši jutri. Spomnimo se tudi na izjemne ljudi, ki brezdomne živalice rešujejo, skrbijo za njih in se srčno trudijo izboljšati svet. Zato smo tudi letos organizirali veliko vseslovensko akcijo »Donirajmo skupaj« v kateri pozivamo naše cenjene stranke, da z nakupom hrane ali opreme za živali pomagajo tistim manj srečnim.
  Z akcijo smo letos začeli že v drugi polovici septembra, ko smo v vsaki poslovalnici Mr.Pet pridno začeli zbirati donacije. Čeprav imamo košarice postavljene celo leto in nam je dobrodelnost naših strank dobro znana, pa ste nas, kot vsako leto dosedaj, tudi letos presenetili s svojo dobrosrčnostjo! Kljub težkim časom in negotovem, strašljivem vsakdanu, ki nas obkroža, smo dokazali, da mislimo tudi na druge in stremimo k lepši prihodnosti. Košarice so se od prvega dne izjemno hitro polnile, zbirali smo suho in mokro hrano, posip za mačja stranišča, opremo, ležišča in odejice ter tudi kakšen priboljšek ali igračko za pasje in mačje mladičke.

  Iz poslovalnic smo vsak dan dobivali ponosna sporočila naših sodelavk in sodelavcev, ki so poročali o količinah zbrane hrane. Med poslovalnicami se je tako razvila prava dobronamerna tekmovalnost; kdo bo za manj srečne živali uspel zbrati več? Tudi naši sodelavci, ki so znani po svoji ljubezni do živali, so prispevali v košarico, seveda pa je Mr.Pet ob končani akciji prav vse donacije naših strank PODVOJIL! Skupaj smo tako zbrali neverjetnih 16 ton hrane in opreme za živali!

  Slovenija je tako majhna, a ima toliko različnih zavetišč in društev za male živali, da smo se odločili, da donacije med njih porazdelimo. Vsaka poslovalnica je tako zbirala za lokalna društva in zavetišča.

  Naše donacije so tako prejeli:

  - Društvo Lajka- Zavetišče Gmajnice- Zavetišče Horjul- Zavod PIT- Društvo Mila in Reks
  - DZZŽ Kranj- DZZŽ Arja- Srce za Bulle- Animal Angels- DZZŽ Kočevje
  - DZZŽ Novo mesto- Zavetišče Turk- Marjetica Koper- Mačja preja- Klic živali Bovec
  - Hrtji svet Slovenije- Animal Matters- Zavod Muri- ZonZani- Mačja hiša Celje
  - Grajske tačke- DZZŽ Pomurje- Zavetišče Maribor- POŽIV- Wet Noses

  Akcija za dan živali je bila neverjetno uspešna, za kar se moramo zahvaliti Vam, drage stranke! Naše delo pa se seveda ne konča tukaj, saj imamo v poslovalnicah celo leto postavljene donacijske košarice. Stopimo skupaj in pomagajmo manj srečnim živalim, da bodo site in srečne v zavetišču lahko počakale na svojo družino in svoj za vedno dom!

  Spodaj si lahko ogledate nekaj fotografij zbrane hrane in opreme! Še enkrat, iz srca, HVALA! ♥


  Fotogalerija

  klik za povečavo
 2. TAGI NA TEJ VSEBINI
  O AVTORJU
  Mr.Pet svetovalka Andreja

  Prava pasma zame?

  Popust na prvi spletni nakup

  MR. PETOV IZBOR