Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Duvo kovinski boks HeavyDuty, do 40 kg - 93 x 61 x 69 cm
 2.  

  Duvo kovinski boks HeavyDuty, do 40 kg - 93 x 61 x 69 cm

  Zračen in robusten kovinski boks za psa, ki mu nudi prostor kamor se lahko umakne za miren počitek. S pravilno uporabo boksa pri mladičih lahko preprečite razdejanje, ki bi ga mali smrček lahko povzročil v času vaše odsotnosti, primeren pa je tudi za učenje na sobno čistočo.

  • Premaz odporen proti rji, koroziji
  • Vrata na daljši stranici in na zgornji strani boksa
  • Dvojno varnostno zapiranje
  • Odstranljivo plastično dno
  • Dodana 4 koleščka za lažje premikanje
  • Razmak med žicami 3,0 cm
  ID 49129 Podroben opis
  191.9
  Cena191,90 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 188,06 €
  Bonus na kartico vsaj 3,84 €

Za varno sobivanje vašemu najboljšemu prijatelju privoščite čisto njegov prostor, kamor se bo lahko zatekel po miren počitek in udoben spanec in je odlična rešitev za pse in mladiče, ki uničujejo pohištvo ali druge neželene predmete v času vaše odsotnosti. Izdelek je lahko tudi odličen pripomoček za vzgojo in navajanje malih kepic na sobno čistočo, saj mladičku tako omejite prostor kamor opravlja potrebo. Psi so čiste živali in neradi opravljajo potrebo, kjer spijo. 

Duvo kovinski boks HeavyDuty je močan in robusten boks z odstranljivim plastičnim dnom. Kovina je prevlečena z odpornim premazom, ki preprečuje, da boks ne poškoduje rja, korozija ali da ne pride do razbarvanja boksa. Boks je opremljen z dvojnimi vrati, ki se zaklepajo z dvema kovinskima zatičema. Ena vratca se nahajajo na daljši stranici, druga vratca pa na vrhu izdelka. Izdelek je enostaven za čiščenje in enostaven za sestavo. Za lažje premikanje sestavljenega boksa ima nameščena 4 koleščka

Mere boksa (dolžina x širina x višina): 93 x 61 x 69 cm
Razmak med rešetkami: 3,0 cm
Za pse do 40 kg.

Kako izbrati pravilno velikost boksa za mojega psa? 
Boks naj bo vedno večji od psa. V idealnem boksu ima pes dovolj prostora, da se normalno obrne, v njem stoji in se udobno uleže. 
Psa izmerite od smrčka do repa ter od tal do vrha glave, dodajte nekaj centimetrov in dobili boste idealno velikost boksa! Če pa še niste gotovi, pa nas za nasvet vprašajte na naslov: splet@mrpet.si.

OPOZORILO!

Psa je potrebno pred prvo daljšo odsotnostjo lastnikov postopno ter dobro privaditi na kovinski boks, da ne bi prišlo do morebitnih poškodb psa in/ali boksa.

Za nasvet, kako privaditi psa na boks so vam na voljo naši izkušeni prodajalci.

Morebitne reklamacije na boks oz. transporter ne morete uveljavljati v primeru poškodb, ki jih je povzročila žival, katera ni bila vajena na boks oz. transporter.

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "49129", item_name: "Duvo kovinski boks HeavyDuty, do 40 kg - 93 x 61 x 69 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Duvo", item_category: "Psi", item_category2: "Boksi in potovanje", item_category3: "Kovinski boksi", price: 191.90, quantity: 1 } ] } });