Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Exo Terra termostat - 300 W
 2.  
  Exo Terra

  Exo Terra termostat - 300 W

  Termostat za reguliranje temperature v terariju.

  • Idealno za uporabo z grelnimi podlogami in grelnimi kabli
  • Od 20 °C do 35 °C
  • Vodoodporen daljinski senzor
  • Za nadzor grelnih naprav moči do 300W
  ID 44267 Podroben opis
  35.69
  Cena35,69 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 34,98 €
  Bonus na kartico vsaj 0,71 €
  Na zalogi spletDostava isti dan
  Zaloga po poslovalnicah
Plazilci so ektotermi in toploto iz zunanjega vira uporabljajo za termoregulacijo njihove optimalne telesne temperature. Večina plazilcev uporablja neposredno sevalno toploto sonca v kombinaciji s prevodno toploto od sonca ogrevanih površin, kot so veje, kamenje ali drugo toploto akumulacijske strukture. Zagotavljanje ustreznega, vrsti primernega temperaturnega gradienta v terariju, je pomemben dejavnik pri uspešnem gojenju plazilcev.

S termostatom Exo Terra 300W Electornic ON/OF Thermostat, lahko ustvarite dobro nadzorovan ogrevalni sistem, ki vam omogoča vzdrževanje zahtevnih temperaturnih pogojev, podobnih tistim, ki jih najdemo v puščavi ali tropskem okolju. Termostat pomaga tudi pri preprečevanju pregrevanja in podhladitve v vročih poletnih dneh ali hladnih zimskih nočeh.

Elektronsko Triac stikalo ohranja temperaturo na željeni nastavljeni točki, z veliko večjo natančnostjo v primerjavi z drugimi običajnimi termostati in tako rekoč odpravlja temperaturna nihanja v terariju. Preprosto povežite svojo grelno podlogo, grelni kabel ali keramični grelec s termostatom Exo Terra ON/OFF Thermostat, nastavite željeno temperaturo in postavite toplotni senzor na željeno mesto. Rdeči LED indikator toplote zasveti, ko je grelna naprava vklopljena in se izklopi, ko je željena temperatura dosežena. Vgrajeni gumb termostata prepreči nenamerno spremembo temperature pri ravnanju z napravo. Termostat je opremljen z napajalnim kablom dolžine 110cm, vtikačem in vtičnico. Vodoodporen daljinski senzor se lahko uporablja tudi v zelo vlažnih terarijih in vodnih okoljih.

Termostat Exo Terra Thermosat je potrebno nastaviti glede na potrebe posameznih živali. Dobro preučite željeni optimum temperaturnega območja za vašega plazilca, da boste lahko ustvarili pravilne temperaturne prelive v terariju in živali omogočili termoregulacijo.
Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "44267", item_name: "Exo Terra termostat - 300 W", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Exo Terra", item_category: "Teraristika", item_category2: "Terarijska oprema", item_category3: "Gretje", price: 35.69, quantity: 1 } ] } });