Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Ferplast Atlas 20 Deluxe Open transporter - 57 x 37 x 33 cm
 2.  
  Ferplast

  Ferplast Atlas 20 Deluxe Open transporter - 57 x 37 x 33 cm

  Čas za izlet! In tokrat lahko s seboj vzamete svojega ljubljenčka, saj se bo v transpoorterju Atlas 20 Deluxe Open počutil kot kralj.

  • Zračen, s trdnim ohišjem
  • Vsebuje blazino za udobno namestitev ljubljenčka
  • Vključuje plastično posodo za vodo, ki se jo lahko namesti na vratca
  • Vratca z varnostnim zapiranjem
  • Odprta streha

  ID 8349  1 ocenPodroben opis
  52.39
  Cena52,39 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 51,34 €
  Bonus na kartico vsaj 1,05 €

Čas za izlet! In tokrat lahko s seboj vzamete svojega ljubljenčka, saj se bo v transpoorterju Atlas 20 Deluxe Open počutil kot kralj.

Kvalitetni Atlas transporterji vam bodo omogočili udobno in varno potovanje z vašim najboljšim prijateljem. Transporterji Atlas so narejeni iz dveh delov, ki ju trdno povezujejo plastične sponke. Na vrhu transporterja je pritrjen kompakten ročaj, ki olajšuje prenašanje ljubljenčka.
Transporter je zelo zračen, saj ga okoli in okoli obkrožajo široke reže, ki omogočajo bogat pretok zraka. Atlas 20 Deluxe Open ima rešetke tudi na strehi, tako da mu na potovanju zagotovo ne bo zmanjkalo zraka. Za popolno udobje vašega ljubljenčka je poskrbljeno z blazino, ki se jo lahko pere v pralnem stroju na 30°C. Snemljiva plastična posodica pa poskrbi, da ima ljubljenček vodo na dosegu smrčka.

Pred nakupom boksa vedno najprej izmerite dimenzije vašega prtljažnika ali sedežev. 

Dimenzije: 57,6 x 37,4 x 33 cm

Kako izbrati pravilno velikost boksa za mojega psa? 
Boks naj bo vedno večji od psa. V idealnem boksu ima pes dovolj prostora, da se normalno obrne, v njem stoji in se udobno uleže. 
Psa izmerite od smrčka do repa ter od tal do vrha glave, dodajte nekaj centimetrov in dobili boste idealno velikost boksa! Če pa še niste gotovi, pa nas za nasvet vprašajte na naslov: splet@mrpet.si

OPOZORILO

Psa je potrebno pred prvo daljšo odsotnostjo lastnikov ali daljšim transportom postopno ter dobro privaditi na boks oz. transporter, da ne bi prišlo do morebitnih poškodb psa in/ali boksa oz. transporterja.

Za nasvet, kako privaditi psa na boks oz. transporter, so vam na voljo naši izkušeni prodajalci.

Morebitne reklamacije na boks oz. transporter ne morete uveljavljati v primeru poškodb, ki jih je povzročila žival, katera ni bila vajena na boks oz. transporter.
Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  5.00   1 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "8349", item_name: "Ferplast Atlas 20 Deluxe Open transporter - 57 x 37 x 33 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Ferplast", item_category: "Mačke", item_category2: "Ležišča in transport", item_category3: "Transportni boksi", price: 52.39, quantity: 1 } ] } });