Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Ferplast Atlas 40 transporter - 68 x 49 x 45,5 cm
 2.  
  Ferplast

  Ferplast Atlas 40 transporter - 68 x 49 x 45,5 cm

  Psi so po naravi nomadi, ki imajo prirojen nagon po seljenju obenem pa želijo biti z vami ves dan, zato ne bodo imeli prav nič proti, če jih vzamete s seboj. Seveda pa morate poskrbeti za njihovo varnost. To lahko storite s trensporterjem Atlas 40.

  • Zračen, s trdnim ohišjem
  • Enostaven za sestavljanje in razstavljanje
  ID 6448 Podroben opis
  89.99
  Cena89,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 88,19 €
  Bonus na kartico vsaj 1,80 €
  Na zalogi spletDostava isti dan
  Zaloga po poslovalnicah

Psi so po naravi nomadi, ki imajo prirojen nagon po migracijah, obenem pa želijo biti z vami ves dan, zato ne bodo imeli prav nič proti, če jih vzamete s seboj na izlet. Kvalitetni Atlas transporterji vam bodo omogočili udobno in varno potovanje z vašim najboljšim prijateljem. 

Transporterji Atlas so narejeni iz dveh delov, ki ju trdno povezujejo plastične sponke. Na vrhu transporterja je pritrjen kompakten ročaj, ki olajšuje prenašanje ljubljenčka. Je zelo zračen, saj ga okoli in okoli obkrožajo široke reže, ki omogočajo bogat pretok zraka. 

Pred nakupom boksa vedno najprej izmerite dimenzije vašega prtljažnika ali sedežev. Kolesa niso vključena.

Dimenzije: 68 x 49 x 45,5 cm

Kako izbrati pravilno velikost boksa za mojega psa? 
Boks naj bo vedno večji od psa. V idealnem boksu ima pes dovolj prostora, da se normalno obrne, v njem stoji in se udobno uleže. 
Psa izmerite od smrčka do repa ter od tal do vrha glave, dodajte nekaj centimetrov in dobili boste idealno velikost boksa! Če pa še niste gotovi, pa nas za nasvet vprašajte na naslov: splet@mrpet.si

OPOZORILO

Psa je potrebno pred prvo daljšo odsotnostjo lastnikov ali daljšim transportom postopno ter dobro privaditi na boks oz. transporter, da ne bi prišlo do morebitnih poškodb psa in/ali boksa oz. transporterja.

Za nasvet, kako privaditi psa na boks oz. transporter, so vam na voljo naši izkušeni prodajalci.

Morebitne reklamacije na boks oz. transporter ne morete uveljavljati v primeru poškodb, ki jih je povzročila žival, katera ni bila vajena na boks oz. transporter.
Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "6448", item_name: "Ferplast Atlas 40 transporter - 68 x 49 x 45,5 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Ferplast", item_category: "Psi", item_category2: "Boksi in potovanje", item_category3: "Transportni boksi", price: 89.99, quantity: 1 } ] } });