Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Ferplast kletka za hrčke Milos Medium, opremljena, različne barve - 50 x 35 x 25 cm
 2.  
  Ferplast

  Ferplast kletka za hrčke Milos Medium, opremljena, različne barve - 50 x 35 x 25 cm

  Svojemu hrčku lahko sedaj ponudite čisto pravo domovanje v katerem bo udobno bival in užival.

  • Tesno pletena žičnata mreža
  • Plastično dno
  • Dno kletke se loči od zgornjega dela
  • Priložena dodatna oprema
  • Enostavno čiščenje
  • Izbira barve dna ni mogoča!
  ID 52197 Podroben opis
  49.99
  Cena49,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 48,99 €
  Bonus na kartico vsaj 1,00 €

Barvita kletka Ferplast Milos Medium je primerna za udobno domovanje hrčkov. Zabavna kletka je lahko tudi odličen pripomoček za učenje otrok o pravilni skrbi za malega hišnega ljubljenčka, saj vzbudi zanimanje in hkrati ponuja vir zabave ob opazovanju hrčka.

Kletka je sestavljena iz dveh delov, zgornji del iz tesno pletene lakirane žičnate mreže in barvitega plastičnega podstavka, ki ju lahko enostavno ločite in očistite. Na zgornjem delu so nameščena vhodna vrata z varovalom, ki preprečuje pobeg male živalice. Kletka je opremljena s hišico, poličko, posodico za hrano, klančino, napajalnikom in kolesom za rekreacijo. Kletka ima ob strani tudi dve odprtini za namestitev tunelčkov - niso priloženi in jih je potrebno dokupiti.

V ponudbi 3 različne barve spodnjega dela kletke, izbira barve ni mogoča!

Velikost: 50 x 35 x 25 cm

Zgodba podjetja Ferplast se je začela leta 1966, ko je ustanovitelj Carlo Vaccari v svoji majhni delavnici za potrebe lovcev izdelal prve ptičje kletke iz žice, prevlečene s plastiko. Sčasoma so jih nadomestile kletke za okrasne ptice, kmalu pa so začeli izdelovati tudi plastične komponente za kletke ter opremo za pse in mačke.

V osemdesetih letih so iz domače Italije začeli izvažati izdelke in asortiman razširili na opremo za vse vrste domačih ljubljenčkov. Od takrat pa to družinsko podjetje le še raste! Njihovo vodilo je skrb za kakovost njihovih izdelkov in dobrobit živali in njihovih lastnikov.

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "52197", item_name: "Ferplast kletka za hrčke Milos Medium, opremljena, različne barve - 50 x 35 x 25 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Ferplast", item_category: "Glodalci", item_category2: "Kletke za male živali", item_category3: "Kletke za hrčke", price: 49.99, quantity: 1 } ] } });